Wg. Mnie zapomnijcie:) to jest zwykła podbitka wykorzystująca wzrosty na ten aby w lepszej cenie ubrać leszcza.
Mój typ to zamknięcie na lekkim plusie lub minusie
Tu masz rację że nie mam akcji. A jeśli chodzi o argumenty to dzisiejsze a najdalej piątkowe zamknięcie będzie argumentem.
Możesz też odszukać moje wpisy z okresu kiedy kurs przekroczył 25pln i wtedy na tym forum zaczynało się naganianie a ja twierdziłem że kurs nie przekroczy 26 i kto miał rację?
Dodatkowo w kilku wpisach twierdzę że dobra cena na kupno to <18 i cierpliwie się tego trzymam. Nie jestem z tych co dla zarobku 50gr. ryzykuje 22pln :)
Dnia 2023-01-11 o godz. 11:18 ~Olek napisał(a): > Tu masz rację że nie mam akcji. A jeśli chodzi o argumenty to dzisiejsze a najdalej piątkowe zamknięcie będzie argumentem. > > Możesz też odszukać moje wpisy z okresu kiedy kurs przekroczył 25pln i wtedy na tym forum zaczynało się naganianie a ja twierdziłem że kurs nie przekroczy 26 i kto miał rację? > > Dodatkowo w kilku wpisach twierdzę że dobra cena na kupno to <18 i cierpliwie się tego trzymam. Nie jestem z tych co dla zarobku 50gr. ryzykuje 22pln :)
Uwielbiam takich pseudo inwestorów jak ty, który myśli że zarabia pieniądze, a zarabia grosze a ja na takich jak ty zarabiam setki tysięcy :)
To że zarabiasz na mnie grube miliony to już wiemy :) a może napisz jakie są twoje kalkulacje odnośnie tej spółki to zobaczymy jak się to skonfrontuje z rzeczywistością :)
Na TEN w grudniu też niektórzy pisali, że nie ma się co grzać, a oni spokojnie czekają sobie na 60 pln. HUG to aktualnie najtańsza mobilna spółka na świecie (według Santandera). Dlaczego więc spółka, która w tym roku poprawi wyniki o 35%, miałaby spaść o 25%
Chociaż napisałem że już więcej nie napiszę to nie mogę przejść obojętnie wobec powyższej manipulacji.
Po pierwsze primo na wiosnę nie sypały fundy tylko 1 konkretne kora
Po drugie primo większość fundów zwiększyła zaangażowanie po sypaniu kory, nawet taki Allianz
To nie jets żadna manipulacja, ale raczej skrót myślowy. Faktem jest, że kora była głównym sypiącym, ale zawsze jest tak, że jak ktoś sypie a cena buja się wokół jednego poziomu to znaczy, że ktoś to kupuje. Tak było wówczas. I jeśli faktycznie fundy tu sypią od końca listopada, kiedy zamknięcie opcji zaczęło się niemiłosiernie przeciągać, to ktoś to też kupuje w przedziale 22-24 i nie jest to ulica, bo tu jej nie ma