Hahaha, kubek i jego teorie, jak nic widać że koleś gra na giełdzie bez pojęcia. Urosło pod wejście na GPW leszczyku a nie żadne odreagowanie rynków xDDD ja dziś zrobiłem dobre kółko a ty nadal wisisz. Zakład z wielkim lukiem że jutro zjazd? I na koniec sesji minus?
znowu to samo :) nagony wylzły z nory bo poszło espi o niczym - póki co to nie spełniają warunków zeby przejść na GPW wiec te wnioski są tyle warte co….. Przypomnę tylko ze juz na GPW przechodzą od kilku lat… Palta rozdają :)
Zenek ale jaki problem teraz dmuchnac kurs do 12-15 zl zeby srednia z ostatnich 3 mc wyszla 12 mln euro i ziscil sie warunek kapitalizacji ?
W rekach drobnych musi byc min 25% z free float, spojrz na arkusz jest pusty. Dzis dla obrotow raptem 500k mamy up 35% a to tylko 70k papiera co daje raptem troche ponad 2% akcji z FF, a gdzie reszta ?
Nie wiem ile moze byc aktualnie u drobnicy ale mysle ze wiecej jak 200-300k papieru nie ma w przedziale 10-20 zl i tam zaczna sie wieksze obroty dopiero
Wiec PE wraz z VC mysle ze spokojnie moze zebrac jakies 500k akcji w przedziale jak wyzej
Przeciez wiadomo ze konkretni inwestorzi nie beda brali powyzej 20 zl bo nie ma aktualnie ku temu powodow
A kazde przejscie na gpw jest raczej okazja do spadkow jak wzrostow co pokazuje do tej pory historia
Chyba ze przychody i zyski a za tym dywidenda w kolejnych lata sie spelni to wartosc i kurs spolki bedzie rosl
Na chwile obecna na moje wartosc godziwa i potencjal to max 100 mln cap na przestrzeni kolejnych 2 lat
Mylisz się Olaf pisałeś o obrotach że słabe no to masz 500k ponad pisałeś że nie będzie pompy, jest! Pisałeś że nie będzie przejścia na główny parkiet, oto właśnie mamy początek tej drogi. Co tu robisz jeszcze Olaf tyle czasu skoro spółka taka słaba...