• Jest perspektywa Autor: ~Nick [5.226.71.*]
    Trzymałem swoje akcje, wierzyłem w tą firmę, zresztą firmę z perspektywą z dobrym portfolio usług. Oczywiście były duże zawirowania finansowe, ale firma wychodzi na prostą, będą trudne najbliższe miesiące w budownictwie, ale potem zamówienia nie będą problemem + zamówienia przy odbudowie Ukrainy. Pozdrawiam cierpliwych. 
  • Re: Jest perspektywa Autor: ~Robotnik37 [5.173.112.*]
    Ciekawe kto to będzie robił jak ludzi nie mają maszyny same się obsłużą. Uwierz mi perspektyw ja tu nie widzę.
  • Re: Jest perspektywa Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2023-01-10 o godz. 15:54 ~Robotnik37 napisał(a):
    > Ciekawe kto to będzie robił jak ludzi nie mają maszyny same się obsłużą. Uwierz mi perspektyw ja tu nie widzę.

To sprzedaj !!

Zatrudnienie:
    • 182 (2021r.) - spółka
    • 248 (2021r.) - grupa

• Re: Jest perspektywa Autor: ~xxx [95.171.114.*]
    Równość dostępu do informacji wzorcowa :). Jedni wiedzą już dawno a plebs jeszcze nie :( Tak ta spółka przestrzega prawa. Nic się tu nie zmieniło jak widać.
  • Re: Jest perspektywa Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2023-01-10 o godz. 16:12 ~xxx napisał(a):
    > Równość dostępu do informacji wzorcowa :). Jedni wiedzą już dawno a plebs jeszcze nie :( Tak ta spółka przestrzega prawa. Nic się tu nie zmieniło jak widać.

Niekoniecznie to musi być przeciek ze spółki.... spółka może jeszcze nic nie wiedzieć...
    Może PKP PLK już wie że niedługo będzie waloryzacja kontraktu, albo ktoś widział już zgodę ministra i kwotę waloryzacji.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.223.81.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.223.81.*]
[x]
HERKULES 4,70% 1,23 2025-09-23 17:01:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać