Kto mi to wytłumaczyć może. Kupiłem 60 akcji. Czasem z nudów sobie trochę kupię. Wpisałem kwotę zakupu 2.2 wiedząc że 50akcji jest na 2.19 i reszta jest do 2.2 też na arkuszu. W tej samej sekundzie co ja kupiłem swoje 60 akcji pojawiło się zlecenie sprzedaży 50 akcji które stało najwyżej w arkuszu czyli po 2.165. totalny automat. Czemu ma to służyć??
Eco prace ma zagwarantowaną na 2023r a może i 2024 r ale dla nas bez umów nowych i sentymentu jaki był rok temu nawet dobry raport cudów nie zrobi jedynie paru wyskoczy przy pierwszej podbitce obroty jak na zapomnianej spółce
W takich przypadkach spółkę się skupuje. Może to trwać 1 rok, 2 lub 3 ale w końcy rynek spółkę dostrzeże i zrobi swoje. Pytanie czy jesteście gotowi na dalszy skup przez lata?
Tu jest kwestia paru pierwszych umów jak będą do Mar-Kwietnia to będą i obroty i cena a jak będzie tak jak ostanie miesiące to faktycznie 2-3 lata chyba że Ukraina ruszy z odbudową w między czasie nie wszystko jest zależne od ECO
Ta spółka jeszcze może nie raz nie dwa zaskoczyć tak na + jak i na - bo jest Wojsko na które kasa napewno będzie i kolej którą muszą skończyć tak czy tak a projekty wojskowe będą bez infa i zostaje projekt Analizy Epidemiologicznej ale to na 2024r choć szkoda bo ten rok był idealny pod ten projekt tak czy inaczej jeszcze nie koniec zabawy