• Jak to działa Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    Kto mi to wytłumaczyć może. Kupiłem 60 akcji. Czasem z nudów sobie trochę kupię. Wpisałem kwotę zakupu 2.2 wiedząc że 50akcji jest na 2.19 i reszta jest do 2.2 też na arkuszu. W tej samej sekundzie co ja kupiłem swoje 60 akcji pojawiło się zlecenie sprzedaży 50 akcji które stało najwyżej w arkuszu czyli po 2.165. totalny automat. Czemu ma to służyć??
  • Re: Jak to działa Autor: ~asafa [185.56.211.*]
    Ja kupiłem przed chwila do 2,20 troszkę i na razie nie pojawiło się zlecenie. Zobaczymy. Spółka działa. Zobaczymy wyniki.
  • Re: Jak to działa Autor: ~Grubaryba [46.204.65.*]
    Był sprzedający ustawiony za te cenę albo nie i przechodzi przez system zależnie od tego .
  • Re: Jak to działa Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    O widzę po raz kolejny to samo. Ktoś kupił i w tej samej sekundzie sprzedaż 50 akcji w celu obniżenia kursu
  • Re: Jak to działa Autor: sartan [89.174.37.*]
    Automat jest ustawiony. Może animator ale nie wiem czy spółka z NC bawiła by się z animatorem.

• Re: Jak to działa Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    Szkoda że w dół:)
  • Re: Jak to działa Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    Eco prace ma zagwarantowaną na 2023r a może i 2024 r ale dla nas bez umów nowych i sentymentu jaki był rok temu nawet dobry raport cudów nie zrobi jedynie paru wyskoczy przy pierwszej podbitce obroty jak na zapomnianej spółce
    W takich przypadkach spółkę się skupuje. Może to trwać 1 rok, 2 lub 3 ale w końcy rynek spółkę dostrzeże i zrobi swoje.
    Pytanie czy jesteście gotowi na dalszy skup przez lata?
    Tu jest kwestia paru pierwszych umów jak będą do Mar-Kwietnia to będą i obroty i cena a jak będzie tak jak ostanie miesiące to faktycznie 2-3 lata chyba że Ukraina ruszy z odbudową w między czasie nie wszystko jest zależne od ECO
    Ukraina, KPO. Widać, że przez politykę rozdawnictwa kasy w socjal brakło PiS kasy na inwestycje i dlatego teraz jest słabiej.
    Ta spółka jeszcze może nie raz nie dwa zaskoczyć tak na + jak i na - bo jest Wojsko na które kasa napewno będzie i kolej którą muszą skończyć tak czy tak a projekty wojskowe będą bez infa i zostaje projekt Analizy Epidemiologicznej ale to na 2024r choć szkoda bo ten rok był idealny pod ten projekt tak czy inaczej jeszcze nie koniec zabawy
[x]
ECO5TECH 2,61% 1,57 2025-09-24 15:57:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.