czytałem komunikat umieszczony na stronie luxmedu i powiem szczerze mam mieszane uczucie , zastanawiam sie ilu takich 'gamoni' jak ja zostało z akcjami , kto to nadzoruje teraz , dzwoniłem przed chwilą i dowiedzialem sie , że wyciekły im dane i przepraszają , ale jakie dane , czy nasze to Pani nie odpowiedzila , zapytałem ich czy mają listę akcjonariuszy chętnych do sprzedania akcji , odpowiedzieli ze nie , nie wiem czy ktos jest zainteresowany aby dokonczyc proces skupu akcji . jestem na siebie zły, ze nie dopilnowałem tematu . proszę o jakies informacje jak je macie co dalej i ilu nas jest
Zgłaszam się ja mam 693 akcji od ponad 10lat i także przegapiłam skup akcji niby nawoływali do sprzedaży ponownie ale gdzie mam obserwować aby ponownie nie przegapić skupu. Dużo osób się wypowiada ale tylko to co ja wiem żadnych konkretów. Pozdrawiam
Ja też nie mam śladu na rachunku i zero informacji co jak kiedy czego jakiej daty pilnować? To jest specjalnie żebyśmy przegapili a oni będą mieli czyste ręce.... G....oje!!!
Myślę że taka licytacja na forum to wogóle nie powinna mieć miejsca ,ochłonijcie trochę. Jeśli sytuacja będzie się przeciągać dużo dłużej, i LUKSMED zacznie mącić to są organy ścigania i będzie trzeba to zgłośić jako podejrzenie ,ale razem wszyscy
Nie wiem jak w innych BM, ale w Alior poinformowane ze z dniem 25 listopada, zostały wyksięgowanie, i ich nie ma, nawet nie można ich sprzedać po za giełda, bo ich nie ma, nawet straty nie można odpisać.
Więc co lux med ma skupywać?
on nie miesza, mi tez w BM Alior wyzerowali, jakos pazdziernik , listopad. Jak do nich zadzwonilem to powiedzieli ze wyksiegowali, i nawet straty nie moge rozliczyc