• Puk, puk, jest tu kto? Autor: ~ktoś [89.69.18.*]
    jw
  • Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: ~chłodny [83.11.238.*]
    Jest, jest. Tylko zastanawiam się po co.
    Widzę potencjał w Sanwil, ale być może starzy wyjadacze mi wyjasnią czy czasem nie zbłądziłem.
    ? Co jest z tymi j-23 i cm-punk na forum. Tak się lubią czy nienawidzą?

• Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: ~Bollo [5.173.9.*]
    Cmpunk to pies a j23 to pchła agent nie mogą bez siebie życ.
  • Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-01-10 o godz. 20:58 ~Bollo napisał(a):
    > Cmpunk to pies a j23 to pchła agent nie mogą bez siebie życ.

Coś w tym jest.
    No i najpierw tutaj była pchła, potem pies.
    A poza tym każdy w domu woli mieć psa bez pcheł, nieprawdaż? ;-)
    Dobre. Może by tak obu na kwarantannę, najlepiej jednym pokoju.
    Wyjaśnili by sobie co trzeba i już więcej nie spierali na forum.

W obecnych czasach trzeba nam zgody a nie waśni.
  • Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: cmpunk [31.61.246.*]
    Dnia 2023-01-11 o godz. 09:36 ~chłodny napisał(a):
    > Dobre. Może by tak obu na kwarantannę, najlepiej jednym pokoju.
    > Wyjaśnili by sobie co trzeba i już więcej nie spierali na forum.
    >
    > W obecnych czasach trzeba nam zgody a nie waśni.

Ja jestem bardzo zgodny. A J-23 aka scettino ma bardzo blisko szpital z oddziałem psychiatrycznym, więc pokój na niego czeka już od dawna, w samych kalesonkach może tam iść :-).
    cmpank - nie zrozum mnie źle. Mam podobny pogląd co do plandemii jak i ty. Od początku wiedziałem o co chodziło i teraz od czasu do czasu wychodzą następne brudy big pharmy. Przy okazji dzięki za polecenie filmu Umarł Nagle na Rumble.

Rzecz w tym, że nie można nikogo na siłę przekonywać.
    Dnia 2023-01-11 o godz. 16:11 ~chłodny napisał(a):
    > cmpank - nie zrozum mnie źle. Mam podobny pogląd co do plandemii jak i ty. Od początku wiedziałem o co chodziło i teraz od czasu do czasu wychodzą następne brudy big pharmy. Przy okazji dzięki za polecenie filmu Umarł Nagle na Rumble.
    >
    > Rzecz w tym, że nie można nikogo na siłę przekonywać.

Dobrze, że jest trochę świadomych. Ale grubsze brudy jeszcze nie wyszły, to nie ten moment. Jeszcze będzie lub będą pandemie i to grube. Dlatego Sanwil jak i większość covidówek, będą grane. Szczypawki zepsuły wzrosty w 2020, teraz mogą się do nich przyczynić w kilku aspektach.
    A z J-23 znamy się na forum od 16 lat, choć on tu był pierwszy, nadrabiał nickami- miał ich ponad 40, także chłop się stara :-).
    Ok, znacie się więc jak łyse konie. Nie miałem pojęcia że to taka zażyła znajomość.
    Wiadomo wszystko się spina w ramach tzw. wielkiego resetu Szwaba, Agendy 2030, nwo itd. Najlepsze że te tzw. elity głośno o tym mówią, a ludzie dalej twierdzą że to teorie spiskowe.
    Moim zdaniem poza spółkami około plandemicznymi można by się zainteresować takimi które będą wprowadzać w życie plan cyborgów, łączenia się mózg-komputer i jak twierdzi szwab swobodnej wymiany danych, być może nawet myśli.
    Na początek E. Musk został już wybrany na prekursora przyszłej "zbawiennej dla ludzkości" technologii.

• Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: cmpunk [31.61.230.*]
    Dnia 2023-01-11 o godz. 17:03 ~chłodny napisał(a):
    > Ok, znacie się więc jak łyse konie. Nie miałem pojęcia że to taka zażyła znajomość.
    > Wiadomo wszystko się spina w ramach tzw. wielkiego resetu Szwaba, Agendy 2030, nwo itd. Najlepsze że te tzw. elity głośno o tym mówią, a ludzie dalej twierdzą że to teorie spiskowe.
    > Moim zdaniem poza spółkami około plandemicznymi można by się zainteresować takimi które będą wprowadzać w życie plan cyborgów, łączenia się mózg-komputer i jak twierdzi szwab swobodnej wymiany danych, być może nawet myśli.
    > Na początek E. Musk został już wybrany na prekursora przyszłej "zbawiennej dla ludzkości" technologii.
    >

Na szczęście do łysiny mi daleko :-).
    Widzę, że masz o tym wszystkim pojęcie, to dobrze, świadomość to podstawa w tych czasach, a to wszystko, jak spojrzeć wstecz, to już kilkadziesiąt lat temu było przygotowywane, tylko technologia za bardzo na to nie pozwalała. Ciężko tu na te tematy dyskutować, wrzucałem trochę linków, ciekawe są jeszcze te z aktorami pandemicznymi:
    https://www.bitchute.com/search/?query=pandemic%20actors&kind=video
    W zasadzie masz rację to forum nie jest miejscem do takich tematów. Pewnie jesteś już dawno okrzyknięty foliarzem, a i mnie zaczną tak nazywać jak nie gorzej. W sumie mam to w tyle.
    Pozwolę sobie nawet zamieścić ci linki do tematu towarzystwa fabianów. Jeśli nie znasz - bardzo ciekawe. Doskonale obrazuje skąd taki Orwell czy Haxley mieli temat do swych "proroczych książek" i jak dawno układano te plany.
    UJAWNIENIE, CO MUSICIE WIEDZIEĆ: FABIANIE I ICH TOWARZYSTWO CZ. I – Odkrywamy Zakryte
     UJAWNIENIE, CO MUSICIE WIEDZIEĆ: FABIANIE I ICH TOWARZYSTWO CZ. II – Odkrywamy Zakryte 
    Chłodny, powiem szczerze, że tego nie znałem, ale zapoznam się z tematem :-).
    Mnie za to zaciekawiła wizja roztaczana przez Attaliego i słynny już wywiad z Patchem w 2014 roku. Z resztą jest tego więcej. Wiele osób przestrzegało.
    Oby tylko poprzestali na "dobrowolnym" dziabaniu. Attali niby wspominał, że nie będą stosować przemocy, ale czy przez te 4 dekady coś im się nie pozmieniało- zobaczymy.
    Cmpank - nie wiem o co come on z tym wywiadem. Obowiązkowe dziabanie?
    Mogą to zrobić tak jak tego chce szwab, tj. bezprzewodowe łączenie się mózg-komputer, czipy i 5G. Do tego tlenek grafenu który sprawiałby (tworzył matrycę - matrix), że będziemy widoczni przez 5G lub dzięki czipowi.
    Tak się zastanawiam czy grafen miał tylko tworzyć to co tworzy we krwi czy może właśnie jak doskonały półprzewodnik być tą matrycą.
    Dnia 2023-01-12 o godz. 14:53 ~chłodny napisał(a):
    > Cmpank - nie wiem o co come on z tym wywiadem. Obowiązkowe dziabanie?
    > Mogą to zrobić tak jak tego chce szwab, tj. bezprzewodowe łączenie się mózg-komputer, czipy i 5G. Do tego tlenek grafenu który sprawiałby (tworzył matrycę - matrix), że będziemy widoczni przez 5G lub dzięki czipowi.
    > Tak się zastanawiam czy grafen miał tylko tworzyć to co tworzy we krwi czy może właśnie jak doskonały półprzewodnik być tą matrycą.

Nie, ale Anthony Patch powiedział w 2014 roku dokładnie to, co teraz się dzieje i jakie będą tego konsekwencje.
    Jak masz smartfona, to bez problemu wykryjesz dziabniętych, najlepiej mieć kilkuletniego szajsunga z serii S, działa nawet bez apki, a z apką jeszcze lepiej. Wchodzę do marketu i wywala mi setki MACów, oczywiście z żadnym nie można się połączyć.
  • Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: ~cmpank [77.111.245.*]
    Nie dajcie się zaczipować lewakom, bo wykryjom was przez komurkem
    Dnia 2023-01-12 o godz. 15:52 ~cmpank napisał(a):
    > Nie dajcie się zaczipować lewakom, bo wykryjom was przez komurkem

Słabo. Musisz się postarać. A widząc twoje wpisy wyczuwam, żeś dziabnięty i to nie raz. Cóż, myślałeś, jak pozostała część ekipy, że jesteś SMART, a okaże się, że to był smark :-D.
  • Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: ~hmm [83.9.121.*]
    to jak walka dobra ze złem, jeden nie moze zyc bez drugiego ale tylko jeden ma rację… chyba nie musze mówic ktory
  • Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-01-10 o godz. 21:01 ~hmm napisał(a):
    > to jak walka dobra ze złem, jeden nie moze zyc bez drugiego ale tylko jeden ma rację… chyba nie musze mówic ktory

Nie dziabnięty ma rację, bo nie dał się zrobić w ch.... :-)
    Proste i logiczne ;-).
  • Re: Puk, puk, jest tu kto? Autor: ~J-23 [31.61.225.*]
    JA proponuję Puk. puk-owi (ktoś) i co niektórym na tym FORUM porządnie puknąć się w główki ,....
    może im pomoże ? ? ?

Ps.
    A na snw 2 BATONY 5000 na 1,12 i aż 6400 na 1,25 ? ? ?
    nieśmiała zachęta do kupna ' waloru' ? ? ?
    Dnia 2023-01-11 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a):
    > JA proponuję Puk. puk-owi (ktoś) i co niektórym na tym FORUM porządnie puknąć się w główki ,....
    > może im pomoże ? ? ?
    >
    > Ps.
    > A na snw 2 BATONY 5000 na 1,12 i aż 6400 na 1,25 ? ? ?
    > nieśmiała zachęta do kupna ' waloru' ? ? ?

Ciekawe, kiedy ty zapukasz... W sosnę, bo na dębinę nie starczy ;-).
    Dnia 2023-01-11 o godz. 09:51 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2023-01-11 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a):
    > > JA proponuję Puk. puk-owi (ktoś) i co niektórym na tym FORUM porządnie puknąć się w główki ,....
    > > może im pomoże ? ? ?
    > >
    > > Ps.
    > > A na snw 2 BATONY 5000 na 1,12 i aż 6400 na 1,25 ? ? ?
    > > nieśmiała zachęta do kupna ' waloru' ? ? ?
    >
    > Ciekawe, kiedy ty zapukasz... W sosnę, bo na dębinę nie starczy ;-).

wc****
    to ty zapukaj do drzwi poradni specjalistycznej ! ! ! 3 mld zł * czekają ! ! !

---------------------------------
    ( * ) REKORDOWE środki w tym (2023) roku na ochronę zdrowia psychicznego

Ps.
    A na "walorze" jakiś sztuczny ruch - tłok jak w autobusie 175 na warszawskie OKĘCIE
    Dnia 2023-01-11 o godz. 10:13 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-01-11 o godz. 09:51 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2023-01-11 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a):
    > > > JA proponuję Puk. puk-owi (ktoś) i co niektórym na tym FORUM porządnie puknąć się w główki ,....
    > > > może im pomoże ? ? ?
    > > >
    > > > Ps.
    > > > A na snw 2 BATONY 5000 na 1,12 i aż 6400 na 1,25 ? ? ?
    > > > nieśmiała zachęta do kupna ' waloru' ? ? ?
    > >
    > > Ciekawe, kiedy ty zapukasz... W sosnę, bo na dębinę nie starczy ;-).
    >
    > wc****
    > to ty zapukaj do drzwi poradni specjalistycznej ! ! ! 3 mld zł * czekają ! ! !
    >
    > ---------------------------------
    > ( * ) REKORDOWE środki w tym (2023) roku na ochronę zdrowia psychicznego
    >
    > Ps.
    > A na "walorze" jakiś sztuczny ruch - tłok jak w autobusie 175 na warszawskie OKĘCIE

Tobie pukanie tylko do jednej instytucji zostanie... A potem tylko w wieko.
    Choć ostatnio czytałem, jak jeden gościu po szczypawce 5 dni miał wzwód pindola, więc jeszcze może coś miłego spotka ciebie w tym życiu x-D.
    Dnia 2023-01-11 o godz. 10:25 cmpunk napisał(a):
    >
    > Tobie pukanie tylko do jednej instytucji zostanie... A potem tylko w wieko.
    > Choć ostatnio czytałem, jak jeden gościu po szczypawce 5 dni miał wzwód pindola, więc jeszcze może coś miłego spotka ciebie w tym życiu x-D.

wc **** , wcpunk ,......
    Raz jeszcze ci przypominam 3.000.000.000 * zet (słownie: trzy MILIARDY) czekają m.in. a nawet szczególnie i na ciebie 

Dnia 2023-01-11 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a):
    > JA proponuję Puk. puk-owi (ktoś) i co niektórym na tym FORUM porządnie puknąć się w główki ,....
    > może im pomoże ? ? ?
    >
    > Ps.
    > A na snw 2 BATONY 5000 na 1,12 i aż 6400 na 1,25 ? ? ?
    > nieśmiała zachęta do kupna ' waloru' ? ? ?

I po "nieśmiałej" propozycji ,....
    Ci po prawej też nie śpią i 11.400 czeka grzeczniutko na 1,135
[x]
SANWIL 0,00% 1,53 2025-09-24 12:47:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.