Ewidentnie spółka po równi pochyłej sie ślizga i i wg mnie zaczyna sie powoli zwijać...podejrzewam że spłacą wszystkei zobowiązania, czytaj Obligacje i powoli będzie delisting...takie moje zdanie...najpierw odszedł Kościółek....teraz Wojczakowski...no ale brak sukcesów po tylu latach daje sie we znaki...
...jak przez tyle lata spółka nie jest w stanie zarabiać porządnych pieniedzy to juz nigdy nie będzie...to już ostatni rok VVD na GPW...wg mnie...a myle sie rzadko...
A Gamracy który przejął obowiązki niczego nie dokona...mial juz czas i niczego nie dokonal...spolka nie ma pomysłu na siebie....na rozwój...robią gry które ledwo zarabiajom na bierzącą działalność spółki...czarne chmury...
Nie mają pomysłu. To podrzucam. Na grę w układ okresowy i pierwiastki z których można budować związki. Biorąc np dwa wodoru i jeden tlen otrzymamy cząsteczkę wody. Można je wizualizować z grubsza jak są orbitale, z użyciem podstawowych twierdzeń, czy zakazów jak z zakazem Pauliego czy dążeniem do oktetu. Taki edukacyjny kombajn z ładna graficzkagraficzka prezentująca atomy.
A tak poważnie. Firma sama się obroni. Dociągnąć projekty do końca na wszystkie platformy i brać się za nowe. Pomysłów szukać wśród dzieciaków w szkołach. Jakiś research wśród młodzieży zrobić, a nóż co fajnego się urodzi. Może w nowej odsłonie zrobić jakiegoś starocia by na sentymentach starszych graczy bazować.
A jeśli chodzi o wycenę akcji, to forum się nie kierować, mieć szacunek do swego rozumu.
To jeszcze jeden pomysł. Gra w której jesteś ptakiem i srasz na ludzi, różnych wyznań, narodowości, zawodów. Bo np. Wybierasz bankierów albo polityków co chodzą po ulicach a latasz gołębiem lub sępem czy innym latającym stworem i puszczasz sraki.
Faktycznie jednak rynek fatalnie wycenil odejscie prezesa wojczakowskiego jako zwijanie biznesu raczej. Czyli wciaz groszowki i delisting w 2024. Tak jak muwilem juz wielokrotnie.