• Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~ArTi [5.173.140.*]
    ?? czyżby raport miesięczny bedzie skrywał ciekawe info? Czy wszyscy az tak zachwyceni ze wujas zostal prezesem
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~Salar [31.135.199.*]
    Dnia 2023-01-09 o godz. 14:37 ~ArTi napisał(a):
    > ?? czyżby raport miesięczny bedzie skrywał ciekawe info? Czy wszyscy az tak zachwyceni ze wujas zostal prezesem

Choćby info o nowym prezesie jest rewelacyjne.
    Wujek słynie z twardej ręki i jest mocnym filarem spółki, jako udziałowiec jeden z większych po Karolu w EKIPA Holding SA.
    Jest on też jednym z twórców, pomysłodawców potęgi Karola i spółki Ekipa Holding. Pozwoli to odciążyć Karola, by zajął się on swoimi obowiązkami i rolą w firmie.
    Dodajmy do tego parasol w postaci doświadczenia i wsparcia Ciszewskiego i spółka za jakiś czas stanie sie silnym graczem na rynku rozrywki w Polsce, za czym oczywiście będzie podążał kurs spółki.
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~Nick [46.204.108.*]
    Haha elegancko prezes zrezygnował bo widzi że ncii z tego kto mial przejąć funkcje spolki jak nie wojtyca ubierajcie się zaraz luty może być zimno hahaha
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~ArTi [79.191.17.*]
    Doczytaj co bedzie dalej robił poprzedni prezes a nie swoje glupoty rozsiewasz
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~Nick [88.156.134.*]
    Art ty od 2 lat tu liczysz na kosmos a nic się nie zmieniło także z Tobą nawet nie rozmawiam nie masz nawet merytoryki
    Ja liczę na wybicie i tego nie kryje bo siedzę tu juz długo, ale ja w porównaniu do ciebie wiem czym sie zajmuje ta spółka i nie rozsiewam głupich informacji
    Za cienki w uszach jesteś masz tu pewnie 1000zl które uzbierałeś przez 2 lata i się cieszyć i liczysz n a100 tys bo chciałabyś być youtuberem takimi jak oni ale niestety oni się realizują a Ty liczysz na fart którego tu nie będzie już nie wspomnę o tym że byłeś tu jak latało po 15 zł i kupiłeś po ile strzelam że po 12 powodzenia 3maj sie kolego toń dalej wrócę tu za pół roku zobaczymy gdzie bedzie kurs
    Skoro wiesz ze byłem tu od 12 zł to tez tu byłeś, jeśli nie kupujesz tych akcji to przystań sobie zawracać głowę innymi , zajmij sie swoimi inwestycjami.
    Dnia 2023-01-09 o godz. 16:13 ~ArTi napisał(a):
    > Skoro wiesz ze byłem tu od 12 zł to tez tu byłeś, jeśli nie kupujesz tych akcji to przystań sobie zawracać głowę innymi , zajmij sie swoimi inwestycjami.

Dokładnie przychodzi sobie gość, bo zobaczył że zayczna rosnąć, krytykuje innych za ich przemyslenia i pisze swoje przemyslenia wyjęte z d ... .. i każe jej się przyporządkować.

Takie trollisko tylko na bankierze... Niestety.
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~Mordor [31.179.123.*]
    Tak, taki leszczyna.
    Tak byłem tu i już wtedy się śmiałem i czekałem na korektę która była jak widać dość głęboka zarabiają na takim tobie który wierzy we wszystko ta suoer gra mobilna co miała być miało być oh ah rosło i co? Nikt o tej karze mobilnej niecpamieta mieli komunikować się nawet insta specjalne stworzyki też było tu oh ah i co ? I nic tam nie wrzucają człowieku powiem ci jedno pierwsze pieniądze na gieldzie musisz stracić tak już jest żeby się czegoś nauczyć pociesze się Ty swoja pierwsza stratę masz już za sobą
    Nick, mało jest firm na rynku a na NC wręcz ich wcale nie ma, które mają komunikację tak dobra z akcjonariuszami na poziomie Ekipy.
    Dajmy im czas, są młodą spółką z ambicjami, które ubierają w rzeczywistość.
    Przestań pisać bzdury.
    Jak jesteś jasnowidzem daj lepiej cyferki w lotto.

Nie siedziałbyś tu 24 godz. na dobę gdybyś nie miał w tym biznesu. Logiczne.
    Ale ja tu nie siedzę 24 na dobę skad takie tezy?
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~Monitoring [31.179.123.*]
    Siedzisz, wszycy to wiedzą.
    Skąd niby to wiesz ? Uzasadnij swoja wypowiedz pokaz dojrzałość
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~Siewca [31.179.123.*]
    Proszę nie rozsiewać głupich informacji.
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~Minion [162.210.194.*]
    Salar oczywiscie, ze tak. Popieram Twoja wypowiedz. Trzeba byc ignorantem, zeby tego nie widziec.
    Friz i Ekipa Holding byl, jest i jezeli firma ze swoim tworca beda podazali ta droga bedzie wyznaczac trendy dla pozostalych twrcow i przedsiebiorcow z tego nurtu i branzy.
    Wystarczy zauwazyc ze do tej pory to inni celebryci kopiuja z mniejszym lub wieszym skutkiem i powidzeniem ruchy Friza, czesto jednoczesnie probujac dyskredytowac go.
    Slyszeliscie czy widzieliscie, zeby Friz kogokolwiek z polskich celebrytow czy tworcow z branzy internetowej czy pokrewnej czy tez ich ruchow krytykowal czy wypowiadal sie w zlym konteksice czy swietle? Ja nie.
    Friz robi swoje i datego jest do przodu... Innym zostaje tylko jego ruchy nasladowac i podazac za nim.
  • Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~ludwik [37.248.153.*]
    polecam easycall.

easy to polecam ale podkupować Ekipę, bo za jakiś czas te poziomy będą wspomnieniem... ;)

• Re: Pod co dzisiaj gramy? Autor: ~ludwik [37.248.153.*]
    pięknie już 33 % ,zaraz na easy widły.
[x]
EKIPA 0,82% 1,24 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.