Tutaj nareszcie nie ma już kółkowiczów, z uwagami na forum z pod kapelusza. Tylko po to żeby udało się wywołać jakieś spadki, prezes skupem wypłoszył to towarzystwo. Forum jak za dawnych dobrych lat. Pozdrawiam wytrwałych
W końcu wzrosty na TIM, szkoda bo choć 1 kółko mi się należało - a nie zrobiłem:) Z 16 > 40 >22 >31 (w przybliżeniu) - można coś było złapać. Dywidenda trochę poprawiła chumor:)
Owszem. Myślę że jeszcze długo.
Niezmiennie twierdzę że wartość spółki jak TIM (bardzo mocnej technologicznie, z dużym potencjałem wzrostu) to C/Z 20-25. Jak się wojna uspokoi - to nie powinno być problemu z chętnymi za taką kasę, bo i za płotem dodatkowo spory rynek zbytu się otworzy. Jak cena osiągnie 100 zł za akcję to pomyślę. A czy to 1, 2 czy 3 lata potrwa - to mi nie przeszkadza. Do tego czasu dywidenda mi wystarczy :).
Nawet trochę (10 tys. szt.)dokupiłem niedawno po dywidendzie po jakieś 28 zł - i już proszę jest +20% na dolewce...
Jest możliwość że nie skupią i cana jeszcze może iść w górę.
Ktoś podał fajny przykład z SYNTHOSEM
I jeszcze pozostał ns gieldzie
A WURTH to potężny kapitał
Zremb,warto się zastanowić. Wczoraj otrzymali koncesję MSWiA na 50 lat.https://www.bankier.pl/wiadomosc/ZREMB-CHOJNICE-S-A-Otrzymanie-koncesji-Ministerstwa-Spraw-Wewnetrznych-i-Administracji-w-zakresie-wytwarzania-wyrobow-o-przeznaczeniu-wojskowym-i-policyjnym-8511108.html
Zobacz sobie huuuge, w ciągu najbliższych 3 miesięcy (ale liczę że na początku kwietnia) , ogłoszą duży buyback, myślę że premia 30% w stosunku do obecnego kursu będzie