Dopiero po zakończeniu badania sprawozdania finansowego możemy spodziewać się jakichś nowych informacji. Według mnie Po przekazaniu akcji do WDW Inwest wzrost wartości akcji ATC przekłada się na wzrost wartości spółki Invest która zostanie sprzedana. Właściciele już to przerabiali z cargout
Zostałem wlasciwie na resztkówkach więc bardziej wchodzę i piszę tu z sentymentu kibicując Wam i życząc naleznych wzrostów. na atc byłem praktycznie od debiutu. było raz lepiej czasami gorzej, ale ostatecznie obok SFD, unimotu synektika, scope to jest jedna z moich lepszych inwestycji
Dnia 2023-01-09 o godz. 17:25 ~Fan napisał(a): > A więc jednak mieliśmy rację - to Winstrol spuszczał ciągle papier ;-))))
nie rozciagaj mnie. Ja przez rok nie sprzedałbym lswoich akcji przez rynek. a jak sprzedałem z kolegą z tego forum zresztą, to skończyło się kiszenie po 10- 12 i pokazała się w miarę godziwa cena. Resztę sobie dopowiedz.
Mnie taki jeden zachęcił i też uczciwy pieniądz udało się zarobić. Winstrol może mieć rację że sprzedadzą nie atc a Invest, to może mieć dwojaki wpływ na kurs: liczę że kurs napompuja żeby po lepszej cenie sprzedać. Zależy komu sprzedadzą
Winstrol, to znaczy, że to Ty sprzedałeś w tej ostatniej pakietówce po 14 zł? :-)
Co do sprzedaży spółki (udziałowca), to prawda Panowie już mają doświadczenie w tym temacie, aczkolwiek mówiąc szczerze wydaje mi się, że tu jest jeszcze sporo do "napompowania", ATC cargo jest jeszcze bardzo niedowartościowana więc jest sporo przestrzeni by zwiększyć jej wartość w oczach potencjalnego inwestora.
A to dla obecnych akcjonariuszy dobra wiadomość, taką mam przynajmniej nadzieję :-)
Tu bujać będzie,każda rozsądna osoba o tym wie która śledzi poczynania firmy. Myślę że będzie tu grubo a na tych poziomach jak ktoś ma wolne fundusze warto do kupić ponieważ czasu do rozwiązania sprawy mało.Akcji wolnym obrocie też jest niewiele.
Dnia 2023-01-16 o godz. 11:15 ~DEMON napisał(a): > Co tu oddawać , jak będzie 30 zeta
Póki co niestety nie brakuje miększonów oddających akcje na tak niskim poziomie, zanim w ogóle jakakolwiek jazda się tu zaczęła. Dziś to samo; zapowiadało się, że będzie dziś te +3-4%, ale oczywiście musiał się ktoś wysypać. Potem będzie płacz bo będą łapać po kilka zł drożej... :)
Raczej nie wejdzie na GPW - nowi właściciele uchylili tę uchwałę. Ale 20 zł uważam że jest realne w najbliższym czasie. Wyniki to jedno (powinny być bardzo dobre), pytanie co dalej z drugim popularny elementem - dywidendą. Zagranie z zeszłego roku trochę odstraszyło inwestorów. Dobrze byłoby do tego jednak wrócić.
Coś mi się wydaje, że wszystko już ustalone a akcji do 27zł praktycznie nie ma ale trochę czasu mamy to się upewnimy kto to kupuje i za ile. WIDZĘ ŻE JAK KIEDYŚ WSZYSTKO PRZYSZYKOWANE i arkusz prawie pusty..
Zostały 2 tyg do wyników za Q4, arkusz znowu pusty, obroty chwilowo zamarły. Wydaje mi się, że na kursie nudno nie będzie! Oby tylko obyło się bez negatywnych zaskoczeń.
W Walentynki się wiele wyjaśni . Kurs przy takiej płynności :( mając oszałamiający portfel kilkuset tysięcy pln można zbić do - 50% lub dźwignąć +50% . Szkoda patrzeć na te notowania...:(((
Kogoś muszą postraszyć aby coś ugrać nie było z czego brać tu tak będzie wezwanie Stawiam na okolice pierwsze okolica 26zl drugie wyżej o 1,5zł 27,5zł cena ostateczna
Zupełnie poważnie transparentność jest słaba. Publikują niespecjalnie dobre wyniki a kurs wali w gore i jest widać dawno niespotykany tu popyt po 3k akcji na K. A w raporcie piszą po 2.5 miesiącu od rozpoczęcia przeglądu opcji strategicznych ze jeszcze nic nie wiedzą. Eh...
Winstrol, miałeś nosa, trzeba przyznać! Masz coś nowego na oku? Zrealizowałem kilka zyskownych i nieruchliwych pozycji, mam trochę gotówki wolnej i szukam jakichś pereł z potencjałem 50-100% na longterm. A nie chcę już sobie psuć średniej na ATA xD
Nikt nie pisze no to sam zauważę ze zagrania na kursie aż nadto czytelne. Jednak będzie dobrze. Można się cieszyć, moimzdaniem za kwartał będzie dużo lepiej