• quo vadis? Autor: winstrol [185.238.206.*]
    Dopiero po zakończeniu badania sprawozdania finansowego możemy spodziewać się jakichś nowych informacji. Według mnie Po przekazaniu akcji do WDW Inwest wzrost wartości akcji ATC przekłada się na wzrost wartości spółki Invest która zostanie sprzedana. Właściciele już to przerabiali z cargout
  • Re: quo vadis? Autor: ~tomaslfc14 [5.173.224.*]
    OTS +8%, a tu -6%... XDD Anielską cierpliwość trzeba mieć do tego muła...
  • Re: quo vadis? Autor: winstrol [185.238.206.*]
    Zostałem wlasciwie na resztkówkach więc bardziej wchodzę i piszę tu z sentymentu kibicując Wam i życząc naleznych wzrostów. na atc byłem praktycznie od debiutu. było raz lepiej czasami gorzej, ale ostatecznie obok SFD, unimotu synektika, scope to jest jedna z moich lepszych inwestycji
  • Re: quo vadis? Autor: ~Fan [5.134.208.*]
    A więc jednak mieliśmy rację - to Winstrol spuszczał ciągle papier ;-))))
    Dnia 2023-01-09 o godz. 17:25 ~Fan napisał(a):
    > A więc jednak mieliśmy rację - to Winstrol spuszczał ciągle papier ;-))))

nie rozciagaj mnie. Ja przez rok nie sprzedałbym lswoich akcji przez rynek.
    a jak sprzedałem z kolegą z tego forum zresztą, to skończyło się kiszenie po 10- 12 i pokazała się w miarę godziwa cena. Resztę sobie dopowiedz.

• Re: quo vadis? Autor: ~Moimzdaniem [37.30.12.*]
    Mnie taki jeden zachęcił i też uczciwy pieniądz udało się zarobić. Winstrol może mieć rację że sprzedadzą nie atc a Invest, to może mieć dwojaki wpływ na kurs: liczę że kurs napompuja żeby po lepszej cenie sprzedać. Zależy komu sprzedadzą
  • Re: quo vadis? Autor: ~Lelek [46.204.45.*]
    Tu buja już od lipca i jeszcze pobuja ,myślę że wyniki kw.bedą bardzo dobre i na spokojnie 18zł tu zobaczmy bez żadnego konkretnego info.
  • Re: quo vadis? Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Winstrol, to znaczy, że to Ty sprzedałeś w tej ostatniej pakietówce po 14 zł? :-)

Co do sprzedaży spółki (udziałowca), to prawda Panowie już mają doświadczenie w tym temacie, aczkolwiek mówiąc szczerze wydaje mi się, że tu jest jeszcze sporo do "napompowania", ATC cargo jest jeszcze bardzo niedowartościowana więc jest sporo przestrzeni by zwiększyć jej wartość w oczach potencjalnego inwestora.

A to dla obecnych akcjonariuszy dobra wiadomość, taką mam przynajmniej nadzieję :-)
  • Re: quo vadis? Autor: ~Lelek [188.146.204.*]
    Tu bujać będzie,każda rozsądna osoba o tym wie która śledzi poczynania firmy. Myślę że będzie tu grubo a na tych poziomach jak ktoś ma wolne fundusze warto do kupić ponieważ czasu do rozwiązania sprawy mało.Akcji wolnym obrocie też jest niewiele.
  • Re: quo vadis? Autor: ~max [89.228.97.*]
    winstrol masz jakieś fajne spóki na oku;)
  • Re: quo vadis? Autor: ~Ktmrn2 [31.0.67.*]
    SFD i Winstrol. Naturalne więc nie jesteś, he,he,he.
    najświeższa inwestycja to cognor (4pln) w którym widzę duży potencjał
    Poza tym od dość dawna siedzę w SFD synektiku, scope i ryvu
  • Re: quo vadis? Autor: ~Max [89.228.97.*]
    Dzięki
  • Re: quo vadis? Autor: ~Jarosław [94.254.184.*]
    Mówcie co chcecie. Ja nie oddaję
    https://logistyka.rp.pl/morski/art37384511-polskie-porty-maja-kleske-urodzaju-i-bija-kolejne-rekordy-przeladunkow
  • Re: quo vadis? Autor: ~DEMON [37.225.92.*]
    Co tu oddawać , jak będzie 30 zeta
  • Re: quo vadis? Autor: ~tomaslfc14 [5.173.241.*]
    Dnia 2023-01-16 o godz. 11:15 ~DEMON napisał(a):
    > Co tu oddawać , jak będzie 30 zeta

Póki co niestety nie brakuje miększonów oddających akcje na tak niskim poziomie, zanim w ogóle jakakolwiek jazda się tu zaczęła. Dziś to samo; zapowiadało się, że będzie dziś te +3-4%, ale oczywiście musiał się ktoś wysypać. Potem będzie płacz bo będą łapać po kilka zł drożej... :)
  • Re: quo vadis? Autor: ~DEMON [37.225.92.*]
    Dojdzie do 20 zeta to się obudzą .Niebawem spółka wejdzie na rynek główny
  • Re: quo vadis? Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Raczej nie wejdzie na GPW - nowi właściciele uchylili tę uchwałę.
    Ale 20 zł uważam że jest realne w najbliższym czasie. Wyniki to jedno (powinny być bardzo dobre), pytanie co dalej z drugim popularny elementem - dywidendą. Zagranie z zeszłego roku trochę odstraszyło inwestorów. Dobrze byłoby do tego jednak wrócić.
  • Re: quo vadis? Autor: ~max [89.228.97.*]
    winstrol dobr4y strzał z tym congorem -gratki
  • Re: quo vadis? Autor: ~Lelek [46.204.40.*]
    Coś mi się wydaje, że wszystko już ustalone a akcji do 27zł praktycznie nie ma ale trochę czasu mamy to się upewnimy kto to kupuje i za ile. WIDZĘ ŻE JAK KIEDYŚ WSZYSTKO PRZYSZYKOWANE i arkusz prawie pusty..
  • Re: quo vadis? Autor: ~Fan [5.134.208.*]
    Zostały 2 tyg do wyników za Q4, arkusz znowu pusty, obroty chwilowo zamarły. Wydaje mi się, że na kursie nudno nie będzie! 
    Oby tylko obyło się bez negatywnych zaskoczeń.
  • Ktoś tu beszczelnie zbija kurs Autor: ~Tyrek [37.225.81.*]
    Zobaczymy jak długo
  • Re: Ktoś tu beszczelnie zbija kurs Autor: ~realista [83.22.207.*]
    Chodzi Ci o szczelność, czy o bezczelność?
  • Re: Ktoś tu beszczelnie zbija kurs Autor: ~DEMON [37.225.89.*]
    Leszczyk sprzedaje jak zwykle , wystarczy przestać kupować
  • Re: Ktoś tu beszczelnie zbija kurs Autor: gabriel1965 [5.173.73.*]
    W Walentynki się wiele wyjaśni . Kurs przy takiej płynności :( mając oszałamiający portfel kilkuset tysięcy pln można
    zbić do - 50% lub dźwignąć +50% . Szkoda patrzeć na te notowania...:(((
  • Re: Ktoś tu beszczelnie zbija kurs Autor: ~Kokon [46.204.44.*]
    Kogoś muszą postraszyć aby coś ugrać nie było z czego brać tu tak będzie wezwanie Stawiam na okolice pierwsze okolica 26zl drugie wyżej o 1,5zł 27,5zł cena ostateczna
  • Re: Ktoś tu beszczelnie zbija kurs Autor: ~Moimzdaniem [89.64.74.*]
    Zupełnie poważnie transparentność jest słaba. Publikują niespecjalnie dobre wyniki a kurs wali w gore i jest widać dawno niespotykany tu popyt po 3k akcji na K. A w raporcie piszą po 2.5 miesiącu od rozpoczęcia przeglądu opcji strategicznych ze jeszcze nic nie wiedzą. Eh...
    a proszę i przesylam do @moimzdaniem co. mnie namówił.
    z moich typów cognor, synektik scope, ryvu na dzisiaj od + 30 (ryvu) do 108% (cognor) . czekam na sfd i wystrzał do 5-5.5
  • Re: quo vadis? Autor: ~Moimzdaniem [188.146.130.*]
    Dziś komuś znudziło się czekać i popuścił 2k akcji. Albo podpucha, myślicie że w q1 coś się dowiemy?
  • Re: quo vadis? Autor: ~tomaslfc14 [89.64.14.*]
    Winstrol, miałeś nosa, trzeba przyznać! Masz coś nowego na oku? Zrealizowałem kilka zyskownych i nieruchliwych pozycji, mam trochę gotówki wolnej i szukam jakichś pereł z potencjałem 50-100% na longterm. A nie chcę już sobie psuć średniej na ATA xD
  • Re: quo vadis? Autor: ~Moimzdaniem [37.30.41.*]
    Dziś znów ktoś wymęczony wysypał cxy jednak jakieś negatywy w powietrzu?
  • Re: quo vadis? Autor: ~Moimzdaniem [89.64.74.*]
    Nikt nie pisze no to sam zauważę ze zagrania na kursie aż nadto czytelne. Jednak będzie dobrze. Można się cieszyć, moimzdaniem za kwartał będzie dużo lepiej
  • Re: quo vadis? Autor: ~Max [10.42.7.*]
    Relpol polecam ,informacje sam poszukaj
    pisałem w lutym. teraz to trudno polecać bo moje typy wyraznie od lutego urosły
    polecałem
    sfd
    cog
    snt
    scope
    ryvu
  • Re: quo vadis? Autor: ~Obserwator [85.221.147.*]
    Xtpl
  • Re: quo vadis? Autor: ~Moimzdaniem [89.64.74.*]
    Panowie taka ładna sesja, atc ładnie rośnie a Wy szukacie nowych spółek? :)
[x]
ATCCARGO 0,64% 15,75 2025-10-06 15:26:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.