Wszedłem na emplocity.com/pl/ i zacząłem rozmawiac z chatbotem Emplocity, wyświetlił mi pytania do wyboru, ale nie wybrałem nic z tego i zapytałem "jak masz na imię?", a on odpowiedział "Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie. Spróbuj zadać inne pytanie". Czy tak powinna działac sztuczna inteligencja? Powtórzyłem test z kilkoma innymi prostymi pytaniami i dalej to samo. Nie rozumiem troche czym to sie różni od prostego FAQ na stronie, skoro bot nie jest w stanie mi odpowiedzieć na żadne pytanie poza jego scenariuszem? Testowałem wcześniej CHATGPT i DALL-E i to jest zupełnie inna bajka, według mnie Emplocity jest baaardzo daleko w tyle i już chyba nie ma szans na wygraną w tym wyścigu skoro ich chatbot nie umie nawet odpowiedziec na pytanie o swoja nazwe...
Widziałem tutaj w wątkach, że ktoś pisał, że oni chca tego użyć w terapii psychologocznej - jakim cudem to ma działać w rozmowie z żywym człowiekiem przy terapii skoro nie umie odpowiedzieć na najprostrze pytania?
Widzę że konwersujesz sam z sobą, więc Cię trochę nakieruje, sam bot mógłby przeprowadzać wywiad medyczny na podstawie schematów pytań kontrolnych i sprawdzających, klasyfikujących objawy, występowanie itp itd wiele aplikacji na stronach korzysta z prostych interfejsów z pytaniami zamkniętymi do momentu przejścia do połączenia z konsultantem, w tych czasach kończy się już era nagranych wiadomości typu : wszyscy nasi konsultanci są obecnie zajęci, proszę czekać na zgłoszenie, jesteś 15 osobą w kolejce
Czym to co napisales sie rozni od formularza typu wizard na stronie? A jesli to mialby byc interfejs głosowy (ktorego emplocity nie ma) to czym by sie to roznilo od tego co juz jest od dawna wszedzie? (Np w luxmedzie „okulista wcisnij 2”). Sorry, ale nic nie przemawiaja za innowacyjnoscia tego bota, ten produkt wyglada bardzo slabo i nie widze tutaj w ogole potencjalu.
Masz takie prawo, nie ma zakazu używania telefonów z guzikami Xd jeszcze dwa lata temu nikt nie wierzył w teorie spiskowe plandemie 5G i płaskoziemców.
Kolega widze juz odlecial? Za duzo tradera21 i koniecznego, nafukany teoriami spiskowymi z d, jak owca idzie za swoim pastrzem-guru, ktory ja doi i goli szkoleniami o ksiazkami straszac zagladą, nic dziwnego jak sama sie pcha pod nogi.
Dlatego, że to nie jest bot, tylko sciema. Ta spolka tak dziala „fake it till you make it” od dawna, ale co sie dziwic, jak tyle w Polsce baranów, co sie pchaja pod nogi, żeby je strzyc?
przecież chatgpt tylko podaje ci wyniki z google w formie pełnego zdania, ale i tak jest mądrzejszy od ciebie bo potrafi wyciągać jakieś tam wnioski z algorytmu
Bo to amatorski skyrpt, a nie sztuczna inteligencja jak chatgpt :) oni tylko marketingowo nazywaja to AI, dmuchaja balonik bo bez waszej kasy i z dotacji beda musieli pojsc pracowac w mcdonalds.