Nie wyj leszczu tylko wsiadaj, nadal jest bardzo tanio, za jakiś czas znów będziesz wył na wyźszym poziomie więc dobrze ci radzę ładuj do wora bo będziesz żałował, jak ja ładowałem po 2,3 to takie ogórki jak ty pisały o 1zł, teraz wszyscy wyjecie z peronu, ale jeszcze nie wszysko stracone, ładuj bo tu się szykuje 10zł, buziaki misiu
Kto się dał nabrać? Chyba ty, bo nie kupiłeś po 2,50? Jakieś dwa tygodnie temu, ktoś się właśnie po 2,50 wyprzedał z kilkunastu tysięcy akcji! Ten, to się dopiero dał nabrać takim jak ty.
Oni póki co mają produkt w wersji demo. Jak na ten etap rozwoju firmy to kurs jest za wysoki. Co nie zmienia faktu, że jak produkcją stanie się faktem, to kurs wystrzeli. Dlatego do września na pewno będę trzymał ten papier, jak spadnie poniżej 2.5 to będę dokupować. Nie ma sensu na ten moment się jarać kursem
Jeżeli już produkcja ruszy, to nie wiem czy będzie sens sprzedawać, chyba, że spekulacyjnie, bo wtedy długoterminowo, w sensie 2-3 lata, to dopiero będzie początek wzrostów.
Wzrosty będą wcześniej. Pojawi się info o zakończeniu budowy, o podpisanym kontrakcie czy sprzedanej licencji, to będą wzrosty. Ja sobie nie określam terminu sprzedaży, będę reagował na bieżąco. Ale wrzesień to jest minimum, i do września wyczekuje korekt w poszukiwaniu momentu na zakup