Leo, czy będzie się działo, to się okaże. Na razie jesteśmy znowu w stanie niepewności i na coś czekamy! Trochę już przyzwyczailiśmy się do tego, tylko, jak długo jeszcze można żyć w takim wyczekiwaniu na to "coś"?!
Leo, wszyscy mają już dość, bo jeżeli 10.06.2021 roku wyceniają Spoko na prawie 200 mln zł a po roku sprzedają za 30 mln to coś jest nie tak. Po prostu wyprowadzili perełkę Spoko, do swojej nowej spółki i sprzedali udziały w FINV. Wałek i tyle.
„Inwestycja zostanie dokonana na podstawie wyceny Spółki i jej działalności biznesowej odpowiednio na poziomie 42.000.000 EUR pre-money oraz 43.000.000 EUR post-money. W rezultacie, po dokonaniu inwestycji Genesis będzie posiadać 2,33% akcji Spółki”
Mam tyle, te 20k nic nie zmienią. Mówię tylko, że ze Spoko w chu.. nas zrobili. Kupowałem po 20,40,80gr i 1zl. To i po 0,292 kupię. Żadna różnica a średnia spada.
A co boli że nierozuniesz logicznych odpowiedzi wolisz bełkot kupujecie rakietka wiuuuuu lecimy ja wiem że wy tu teraz towarzystwo średnio ynteligentów możesz to odebrać na wyrost zwlaszcza to ŚREDNIO .... zostały tu same giełdowe tuzy jak ty i ynwestor ... niestety przerasta was fakt że do wzrostu potrzebny jest kapitał z zewnątrz a nie stadko klepiących się po tyłkach z tekstami idź kup to mi urośnie... teraz pisanie z wami to jak użerania się z kundlami które chcą szarpać za nogawkę ale ząbków brak .... Pozdrawiam INWESTORA któremu miało urosnąć do 0,50 ale nie urósło bo koledzy kupować nie chcieli
Masz darmową lekcje i nie dziękuj.. stratę robi się w grudniu to primo secundo ja w swojej naiwności wciąż wierzę że stanie się cud i los do wszystkich inwestorów się uśmiechnie i ktoś zatrzyma to szwedzkie szaleństwo i kolejna sprawa tak długo już mam ten papier że bez niego czułbym się jak bez okularów które noszę od dziecka.. więc inwestor w tobie nadzieja że pchniesz tą bryłę z posad świata
Pokaż mi wpis gdzie napisałem że nie wierzę w fina??? Oczywiście że wierzę inaczej nawet bym nie tracił czasu na tym forum , tylko moja wiara jest pragmaryczna i uważam że dopóki w zarządzie i wśród głównych inwestorów siedzi zorganizowana grupa przestępczą to o wzrostach możemy zapomnieć a że spółka jest spolką akcyjną i jest chroniona przez prawo chociaż w teorii to nikt tu kasy nie włoży a tym bardziej ktoś znaczący z zewnątrz...inwestor nie bądź dzieckiem tu nikt nikogo nie wydyma mam na myśli nas małych tu albo stracimy albo zarobimy a ty usilnie wrogów szukasz .. caly czas czekam aż napiszesz coś o spółce.. ty masz jakieś zdanie jakieś przemyślenia czy tak piszesz dla pisania żebyś mógł kolegą powiedzieć BYŁEM W INTERNECIE
Inwestor, jestem przekonany że nick na wyrost,ale niech będzie. Stratę się robi w celach podatkowych,natomiast na giełdzie się inwestuje bądź spekuluje i nie ma znaczenia tu wiara ,jak to określiłeś. Przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych lub spekulacyjnych powinna decydować znajomość mechanizmow rynkowych,psychologicznych,etc. Jeśli będziesz w stanie napisać coś merytorycznie to odpiszę.
Dla Gasa 150k to drobne dla Ynwestora to kosmos pozdrawiam i życzę żeby twoi kolesie kupowali to może zobaczysz 0,50 ... bo widzę że ci się odbyt pali żeby sprzedać tylko nie ma kto kupić... ale spodnie Ynwestor i tu i gas i inni zarobią pod warunkiem że ktoś wsadzi do pierdla to szemrane szwedzkie towarzystwo i przekupionego prezesa który celowo działa na szkodę spółki co ty myślisz, że gas nie chce żeby finv był po 10pln ??? Ja cały czas czekam choćby na jeden twoj wpis dotyczący sytuacji w spółce a nie wiadolenie i buczenie do rękawa że ktoś Ci kurs zaniża No dawaj YNWESTOR zaskocz nas napisz coś mądrego pokaż że nie jesteś głupiutki miś że stumilowego lasu
za 10 tys. własnie dokonano zakupu .... teraz czas na ponowne zakupy ale juz powyzej 30 tys !!!
Gas dobrze wie ze ta spólka ma 3 letnie cykle wzrostowe ; koncowki 2016,2019,2022.. teraz czekamy na opuzniony cykl wzrostowy przez ten bałagan ukrainski !!
tez o tym wiedziałem . i są jeszcze inne spólki ktore mają podobne cykle !!
stopa zwrotu x1000%, x2000%, a i nawet 3000% !! tak tak są takie spólki co daly tyle zarobic ! teraz czekamy na tę !!!F I Vaaaaaa
10 zacznijmy od tego że jak już to opÓźniony, ale niestety trendy i AT musi być poparte obrotami bo zanim będziesz się trendów dopatrywał zobacz na fundamenty i zastanów się pod co ma być ten wzrost?? Pod listy intencyjne których finv nigdy nie zrealizował... a co ze SPAC co z kasą co ze strategią co ze SPOKO bez wyjaśnienia tych wałków to tu nikt złotówki nie włoży
Uzasadnij.. jakie infa masz na myśli czego będą dotyczyć bo taki wpis to tak trochę z... wiesz co mam na myśli, ale poważnie z przyjemnością poznam Twoje zdanie