wszystko wiecie to może ktoś mi napisze ile właściwie nowych akcji Bumech chce wprowadzić do obrotu ?? jedni mówią o 4 mln inni o 6 mln . Czy ktoś wie ile dokładnie . Uważam , że to jest kluczowa informacja odnośnie dalszej ceny akcji
czyli nikt nie wie ??? czy po prostu "włożyłem kij w mrowisko" ??? akcje z UKŁADU są zamrozene i z tego co wiadomo zarząd złożył wniosek o dopuszczenie ich do obrotu ale......ILE ICH DOKŁADNIE JEST ???
Oooo super czyli co raz lepiej . Nagianiacze będą mieli co kupować bo już chyba ściągnęli z rynku wszystko oni przecież cały czas dobierają od 90 zł hehe
Kolego Mwami Maniakowi nie chodziło o dodruk tylko pytał ( moim zdaniem ) a akcje z postępowania układowego które były już wydrukowane . Z tego co ja pamiętam to chyba kilkaset tysięcy ale może ktoś wie lepiej ?
Gość normalnie pyta ale nagony i sekta naganiaczy zamiast normalnie odpowiedzieć to gryzie kasą i ujada . Skoro tak wszystko dobrze wiecie włącznie z tym jaka może być dywidenda to po prostu odpiszcie chłopu i tyle . Może as gpw Laszlo wie ?
Pani Posiadacz, Panie Maniak, Panie Bogdan, i wszystkie inne trolle na tym forum. Mała prośba.
Nie róbcie z Siebie głupów. Żadnego dodruku nie było i nie ma. Postępowanie układowe dotyczyło konkretnej ilości akcji. Jakiej? Zapraszam do raportu finansowego. Sami sobie policzcie. W trakcie czatu jasno było powiedziane że w tym roku będzie składany wniosek o dopuszczenie. Jednak dopiero po przygotowaniu dodatkowego raportu. Jakiego? Zapraszam na czat inwestorski.
Ale, przepraszam. Wy to wszystko wiecie przecież. :):):):):)
Tylko sobie jaja robicie. Te akcje są już dawno w cenie.
Czekamy na prognozy i wyniki. Ten rok będzie lepszy od poprzedniego.
Panie Innowierca to Pan wprowadza w błąd . Uczestniczyłem w czacie i na czacie Prezes napisał , ze w I kw oczekują decyzji w sprawie dopuszczenia akcji z układu . Niestety nikt nigdzie ( z tego co mi wiadomo ) nie było mowy o ilości tych akcji była mowa o cenie . Dlatego zadałem moje pytanie czy ktoś wie ile tych akcji jest . Jeśli Pan Panie Innowierca jest taki mądry i odsyła Pan mnie do raportu ( nie podając linka ) to Pan także nic nie wie na ten temat . Gdyby Pan podał linka i napisał aby sobie każdy sprawdził to w moich oczach byłby Pan WIELKI , a tak to ........pozostaje Pan tylko krzykaczem , który ubliża nieznajomym ludziom , a takie zachowanie jest co najmniej prymitywne i niegrzeczne .
Kolejny troll który tutaj siedzi, dobrze się bawi i rozbawia innych. Jak nie potrafisz w raportach finansowych znaleźć informacji ile 2, podkreslę, 2 lata temu zostało wyemitowanych akcji to czapki z głów. Ale przecież potrafisz, prawda? :):):):):)
A co napisał prezes na czacie? Na pewno nie to co piszesz. Zapraszam na czat na SII. Wszystko jest tam zarchiwizowane.
A dla czytających. Taka mała sugestia. Szukajcie o źródeł, czytajcie ze zrozumieniem, i nie dajcie sobie wody z mózgu zrobić przez kolesi typu Maniak którzy sieją zwątpienie. Szukajcie sami i podejmujcie swoje decyzje. Ja swoją podjąłem. Czekam spokojnie do prognoz i wyników rocznych. Wiem co mam.
Panie Innowierca proszę mi wskazać w którym miejscu ja sieję zwątpienie ?? zadałem tylko proste pytanie !!! a Pan mi ubliża !! z Panem rozmawia się tak jak z politykami pytający zadaje pytanie a Pan ubliża i odsyła nie wiadomo do czego nie udzielając odpowiedzi . Panie Innowierca powtórzę pytanie ...ILE AKCJI BĘDZIE DOPUSZCZONYCH DO OBROTU ? proste pytanie . p.s. Panie Innowierca nie jestem trolle posiadam więcej akcji od Pana ( zapewniam ) . Po prostu zadałem tylko pytanie a trolle i naganiacze się odezwali .
Odsyłam do źródeł czyli dokumentów finansowych spółki i zarchiwizowanego czata Panie Posiadacz.
Sugeruje czytać ze zrozumieniem. Ale przecież nic sugerować nie muszę, przecież wszystko wiecie.:):):)
Innowierca co ty z tym wszystko wiecie i wszystko wiecie w kółko ? zapytał Pan Maniak jeśli wiesz to wystarczyło człowiekowi odpisać co i jak ( tak na marginesie to sam upewniłbym się co do mojej wiedzy w tym temacie) a ty co zrobiłeś ? zacząłeś człowiekowi ubliżać miedzy innymi mnie oj oj oj pamiętaj że "karma wraca "
Oj oj oj ile się wysypało wpisów . Ale Panu Maniakowi nikt nie odpowiedział na proste pytanie . Właśnie po tym widać co jest warte to forum i oczywiści czy tu są trolle czy inwestorzy .