Jestem cały czas ze swoim pakietem. Czekam na swój target. Jak mam już 100% to staram się nie udzielać, niszczyć swoich myśli bzdurami gości bez akcji. Obecnie zakopane mam 100% Biomed, BigCheese, Cherry Pick i prawie 95% GreenX.
Chciałbym poznać twoje zdanie
Jest jednym z niewielu z którymi liczę się
Uważam ze masz bardzo ciekawy pogląd na giełdę i warto go brać pod uwage.
Pozdrawiam
panowie jest super w arkuszu zleceń widać nasze wystawione akcje po 100 - 130 -a nawet po 500 do lutego a my dalej wystawiamy do czerwca po 130zł tym sposobem kółkowicze i płatne trole się wykończą bo nie bedą mieli czym przerzucać a my zawsze możemy zrobić modyfikacje zlecenia i sprzedać po cenie jaka będzie nas interesować
Kolego jeśli wszyscy którzy te spółkę doceniaja i zrobią to co piszesz wystawiając po 130zl do czerwca to nie ma się co czarować zostaną tu kółkowicze i płatne trole ujadające spod budki pijąc siwuche
Ja czekam na swoje jsw
I uważam ze zrobię to co ty na greenx
Ale może poczekać na target kupna
3 razy trafiłem wyśmienicie
Teraz czekam na 4 cykl kilkuset procent
Pogadanka na filmiku całkiem zgrabna. Już wiemy, że facet zainwestował w Celon i Selvitę. Jakoś innych przykładów trudno było mu wskazać. Przepraszam wskazał na Mabion. Patrząc na aktualną sytuację Mabiona przykład taki sobie. O komercjalizacji nowo powstałych leków raczej ma blade pojęcie.
No dobrze, ale co z BioTechem ma wspólnego Biomed? To, że ich nazwa zaczyna się na "Bio" nie oznacza, że są automatycznie "Techem". Tłuczą tą swoją szczepionkę BCG od 40 lat i nie mają pomysłu na nic więcej. Nie ma ją żadnego nowego projektu. Bardziej innowacyjny jest już Danonne. Przynajmniej co jakiś czas jego jogurty zmieniają smak.
Dnia 2023-01-08 o godz. 15:57 ~Readgene napisał(a): > Obczajcie spółkę profesorską. Krajowa Sieć Onkologiczna wkrótce > > https://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Onkologia/Bez-diagnostyki-genetycznej-nie-ma-leczenia-nowotworow-Nasz-projekt-umozliwi-masowe-testowanie,234397,1013.html?fbclid=
Są zabawni. Najpierw facet twierdzi, że test kosztuje 300 USD, a chwilę później, że u nich będzie kosztować 35 USD. Nikt na świecie rutynowo, przesiewowo nie testuje w kierunku mutacji BRCA1/2, Polska będzie pierwsza. Już to widzę. Tym bardziej, że badanie tych mutacji jest bez sensu. Co? Facet z tymi mutacjami ma sobie kazać profilaktycznie wyciąć trzustkę i prostatę? To jest bez sensu.;
Gdybyż taka mutacja była pewnym wyrokiem... A tu jest tylko zwiększenie ryzyka. I co? I taka pacjentka lub pacjent przez 40 lat ma żyć w strachu, czy rak już się pojawił? I co? Przez 40 lat co roku, a może co pół roku tomografia komputerowa, a może najlepiej PET? Przecież to jest postawienie sprawy na głowie.
Ps odpowiedz na każde pytanie brzmi zero
Bo i tak się nie od jedziesz do tego bo wstyd siemorzyznac ze niczego się w życiu nie osiągnęło poza ktrytykowaniem innych ludzi którzy prowadzą swoje biznesy.
Dnia 2023-01-08 o godz. 16:48 ~WTC napisał(a): > Ps odpowiedz na każde pytanie brzmi zero > > Bo i tak się nie od jedziesz do tego bo wstyd siemorzyznac ze niczego się w życiu nie osiągnęło poza ktrytykowaniem innych ludzi którzy prowadzą swoje biznesy.
Odpowiedź brzmi "zero"? Powinieneś powiedzieć "pomidor", bo takie jest twoje pojęcie o medycynie i związanej z nią biotechnologii.
Moderator wyciął twój wcześniejszy post. Musiałeś tam nie źle nabluzgać. Tak to jest. Prymitywy bez pojęcia o świecie zamiast dyskutować bluzgają.
czas spadziów się kończy panowie jest super w arkuszu zleceń widać nasze wystawione akcje po 100 - 130 -a nawet po 500 do lutego - a my dalej wystawiamy do czerwca po 130zł tym sposobem kółkowicze i płatne trole takie jak Wn, RED, Kowal, Zen się wykończą bo nie bedą mieli czym przerzucać a my zawsze możemy zrobić modyfikacje zlecenia i sprzedać po cenie jaka będzie nas interesować
Gdzie jest liver,oraz zgraja
Co robili z ludzi jaja?
Wzięli waszą kasę w teczkę
Pojechali na wycieczkę
Bo to tylko leszcza łowy
A o zyskach nie ma mowy!