• To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~Obserwator [84.160.191.*]
    tu nigdy nie będzie up! takie wały powinny być juz dawno zatrzymane przez KNF!!!
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~as [146.70.85.*]
    Sądzę że na tym forum,wypowiadający się powinni najpierw mówić ile mają akcji po ile kupili,czy chcą kupić i każdy dopiero może domyślać się jaki tko ma w tym interes.Druga sprawa to kto tu mówi to co myśli.Podsumowując-każdy ściemnia w swoim interesie
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~Nagaprawda [46.204.44.*]
    Proszę bardzo odpowiadam jako pierwszy pod koniec 2020r szukałem ciekawej spółki z potencjałem, wydawało mi się wtedy że 4mass może być spółką której warto zaufać obecnie jak widać była to pomyłka z uśrednianiem doszedłem do niecałych 40tys szt. Spółką zarządza banda szaraji co się okazało w późniejszym czasie, ludzi którym nie warto ufać.Teraz nie marzę o niczym innym aby pozbyć się tych żałosnych akcji i zapomnieć o tej spółce nie jestem zainteresowany zarobkiem bo jakoś przestałem w to wierzyć interesuje mnie tylko wycofać kapitał spółka jak narazie nie daje żadnych argumentów aby jej zaufać, jak już wcześniej pisałem lokata bo obecnie dają nawet i 10% w skali roku jest leszym wyborem niż 4 mass oczywiście nie trudno się domyślić że w podobnej sytuacji co ja jest znacznie więcej osób którzy śnią nocami o sprzedaży 4 mass Ci z zarządu o tym wiedzą być może jakieś inne osoby które celowo kontrolują kurs na niskim poziomie robią wszystko aby ludzie nie mogli się tego pozbyć no ch że ze znaczną stratą co oczywiście w moim przypadku nie wchodzi w grę widać to wyraźnie po zawartych transakcjach w czasie sesji jak jest dławiony kurs.Zarząd czy inne osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy być może tu zaglądają i czytają,od siebie jedynie czego wam mogę życzyć to żeby was za to odpowiednio pokarało.
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~4mass [46.227.247.*]
    Kupować kapitalizację 500Mil., bo ktoś maseczki produkuje, to trzeba się pięć razy zastanowić W połowie lutego po raporcie za Q4 połjdzie w górę. Co było to było, ale takiej dynamiki wzrostu przychodów i zysków to prawie nikt na GPW nie ma, tylko ludzie tego jeszcze nie dostrzegli. A w kwietniu lub maju raport za Q1. Jeżeli dynamika przychodów się utrzyma to będzie już tylko up.
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~Tosięzleskonczy [77.23.246.*]
    A jaki powód przesunięcia raportu? czego się boją 4Kanty? jakby chcieli się pochwalić to by przyspieszyli ! zaraz znowu nowe kombinacje ...cd Wołomin to piramida finansowa ! I teraz dopiero zrozumiałem dlaczego tak zarząd sprzedawał swoje akcje ,bo sami już wiedzieli ze tylko w dół! a te raporty o przychodach nakręcają tylko ten pseudo biznes dla nie zorientowanych a słupy zarządu grają naszą kąsa!
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~4mass [46.227.247.*]
    Że od dwa dni robocze przesunęłi? Ja stawiam na ferie zimowe i wyjazd księgowej z dziećmi.
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~4Kant [77.23.246.*]
    Księgowa już nie zdąży wrócić, bo zawieszą ten pseudo biznes...
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~Qwerty [89.64.36.*]
    Jak by Zarząd sprzedawał akcje to byłby komunikat.
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~TwójPanIWładca [94.254.177.*]
    Ciebie tez się to tyczy, co naszego Janusza. Spadziowy bucu peronowy bez akcji, szczekający ciagle o KNFie.
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~TwójPanIWładca [94.254.177.*]
    Wszedłeś tu Januszu pod masecki, a nie pod potencjał. Pewnie ci kumple z cieciówki z ochrony albo z postoju taksówek spod dworca doradzili. I kwiczysz tu ciągle, bo jesteś w plecy pare stówek. Gołodupcu drobny. Wyjaśniłem cię mitomanie już kiedyś, ze jesteś Januszem Parkietu zaczynającym „przygodę” z giełdą z początków covidowego boomu po spadkach na giełdzie, kiedy takie Janusze jak ty i gospodynie domowe plus gimbaza zwietrzyła interes. Jak większość dwubiegunowych nagonów z bieda-kółek. Waszymi wspólnym mianownikiem jest ciągły, naprzemienny kwik spadziowo-wzrostowy. Q rwia groszowe. :)
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~Nagaprawda [46.204.44.*]
    Bujaj się hahah,pan taki jak ty to może polerować na centralnym co prawda boli o 4mass? Nie do mnie z pretensjiami tylko do tych co są odpowiedzialni za taki stan rzeczy, kolejna sprawa we wcześniejszych wpisach wyraźnie zaznaczyłem kiedy rozpocząłem zakupy, było by o czym pisać w sensie coś pozytywnego to bym pisał jak do tej pory mam prawo być nie zadowolony zresztą nie tylko ja, tutaj bardzo dużo ludzi zawisło akurat jestem w o tyle dobrej sytuacji że powinienem szybko stąd uciec na normalne spółki bez takich problemów jak tu. Proszę bardzo podaj powody aby wypowiadać się pozytywnie tylko abyś nie marudził o sukcesach z których jak do tej pory nie wynika nic.
  • Re: To piramida finansowa! sprzedaż w systemie Amway.?. Autor: ~obiktywnie [77.23.246.*]
    prosze wszystkich logicznie myslacych o przesledzenie histori 4kant !!! FAKTY I LICZBY / ART PARKIET / KOMUNIKATY KNF / CENE EMISYJNA/ rowniez wykorzystywanie informacji poufnych dla wlasnych celow i stosowanie zlych praktyk w swojej dzialalnosci! tu jest tylko jedna interpretacja! negatywna !!!
[x]
4MASS 3,40% 4,41 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.