Maliniok plugawy szczurze dlaczego już nie kwiczysz o:
grubym wale na który wpadła KNF
milionach akcji którymi będą walić w rynek cypryjczycy mający akcje po 0,25
hubrawym kancie
20gr za akcję
Ci, którzy czytają teraz bździny Starego_Ramzesa, muszą wiedzieć, że są one dokładnie tak samo prawdziwe jak setki wątków Malinioka, który przez rok kwiczał o spadkach do poziomu nawet 20gr a zamienił się cudownie w Starego_Ramzesa dwa dni temu.
Spróbuję ostatni raz tutaj. Maliniok I jego szkapy I kucyki ze stajni kasują moje wpisy I całe wątki. Piszę tylko dlatego żeby ostrzec nowych przed szajką naganiaczy i spółdzielnią sterującą kursem. Nawet UWAGA Bebiu okazał się szują z ich stajni kasując cały wątek z moimi wpisami. Uwaga na niego bo wcześniej krytykował Malinioka.
Na początek żal mi tych co oddali akcje i poddali się presji Malinioka, Kisiela vel Budynia, Mario , Ja i tym podobnych. Maliniok a obecnie jakimś tam Ramzes to opłacany za wpisy gość przez tych co sterują kursem, nawet Beniu. Jestem ciekaw kto jeszcze gra w ich grę. Maliniok pamiętaj dalej będę cię tu pilnował i tępił i ostrzegał innych przed tobą. Mimo twojej nieuleczalnej choroby ale o tym za chwilkę.
Ta choroba to zespół maniakalno- depresyjny. Obecnie Maliniok vel Ramzes jest na etapie manii stąd tyle ramzesowatych wątków. Niestety choroba nieuleczalna. A teraz do konkretów...
Nie pisałem kilka tygodni bo czekałem na tę chwilę. Odbicie kursu, zniknięcie pewnych nicków z forum, nagłe pojawienie się nowych typu pingpong. Kiedy tak się dzieje? Przy zmianie kursu. Tak działają płatni naganiacze. Jedynie Kamikadze pozostał sobie wierny ze swoimi durnymi wpisami. Za to szacun.
Czy zniechęcam do zakupu akcji? Nie, wierzę w tę spółkę, mam bardzo pokazny pakiet akcji, i myślę że w tym kurs wróci do minimum 80-90 groszy za akcję. Fundusz który brał akcje po 68 groszy też chce zarobić, wejście na rynek regulowany, dobre coraz lepsze wyniki finansowe, napawają mnie optymizmem. Ale..
Do poprzedniego wpisu- kurs 80-90 groszy w tym roku - uciekło roku. A co do Malinioka vel Ramzesa, Kisiela vel Budynia. BENIA, pingponga i wielu innych- czekają nas jeszcze zawirowania typu sztuczne obniżki, krótkotrwałe podbitki. Będą w takich sytuacjach albo zniechęcać albo zachęcać do kupna. Tak działa giełda a to ich praca - za te wpisy im płacą niemałe pieniądze. Pozdrawiam wytrwałych, nowym życzę wyrobienia własnego zdania na temat spółki.
Aha Maliniak poczuł się dotknięty krytyką za to że łgał jak najęty ( bo i jest najęty) o fatalnej sytuacji spółki a teraz zmienił nick i udaje niewiniątko.
Dnia 2023-01-07 o godz. 21:14 ~Beniu napisał(a): > Aha Maliniak poczuł się dotknięty krytyką za to że łgał jak najęty ( bo i jest najęty) o fatalnej sytuacji spółki a teraz zmienił nick i udaje niewiniątko.