• Teorie dlaczego spadło Autor: ~blinek [31.0.120.*]
    Proponuje watek z sugestiami dlaczego spadło i pojawiły a arkusz zapełnił sie akcjami na S.
    Do tej pory napisano :
    - wychodzi ten który brał po 13-15 zł / 35 tys akcji
    - emisja akcji po 8,9
    - wymiana akcjonariatu
    moja sugestia
    -"kłotnia w rodzinie" w/s dywidenda
    prosze o wpisywanie swoich przemyslen moze ktos trafi
  • Re: Teorie dlaczego spadło Autor: ~Jam [46.151.21.*]
    1. Skoro ta dywidenda ma być to dlaczego sprzedaje... Moze w spólce coś zle sie dzieje. Nie dostali kontraktów na te 4200 sklepów?
    2. Moze sie z kimś umówili na wymianę akcji DMS albo słupy. Tylko dlaczego nikt nie zbierał akcji które stoja w arkuszu..?
  • Re: Teorie dlaczego spadło Autor: ~Hmmm [5.173.128.*]
    Bo to oni mają zarabiać nie ty pamiętaj skoro wywalają wiedzą dlaczego tak więc może być bardzo nisko z tego wynika
    Albo po prostu:

3. Gruby sprzedaje bo potzrebuje środków na coś innego i ma w d... po ile to sprzeda.
    4. Ktoś wie ze jest jakis wałek (cośsie złego dzieje) dlatego sypie po ile się da.

Te dwie opcje sa niestety najbardziej prawdopodobne niestety.

Chciałbym zeby ta 3.
    Na NC nie ma czego szukać trzeba uciekać i nigdy nie zagladac nikt bez powodów nie sypie oni wiedzą coś czego my nie wiemy to nie jest gra do wygrania
    Dnia 2023-01-06 o godz. 12:20 ~Hmmm napisał(a):
    > Na NC nie ma czego szukać trzeba uciekać i nigdy nie zagladac nikt bez powodów nie sypie oni wiedzą coś czego my nie wiemy to nie jest gra do wygrania

Bez powodu ktoś na złamanie karku ''dobrych'' akcji nie wywala i choćbyśmy mieli nie wiem jak życzeniowe myslenie bo jesteśmy akcjoinariuszmai to to jest faktem. Coż... W przyszłym tygodniu sie dowiemy czy ktos te akcje weźmie czy sie kurs spie... jeszcze 10zł w dół.
    Zobacz że wywalają coś na potęgę coś wiedzą czego my nie czas pokaże zobaczysz możesz zostać z akcjiami później mało wartymi coś poważnego musi być
  • Re: Teorie dlaczego spadło Autor: ~Sympatyk [37.30.40.*]
    Pisałem już o tym dużo wcześniej i tylko powtórzę.

Nikogo nie zastanowił fakt że PP wywala po 33 zł?
    Ten PP który tak zapewniał i nakręcał na 100 zł, a może i więcej.
    Jestem przekonany że coś wiedział. I tak nam tego nie powie, ale to dawało do myślenia.
    Przecież część z Was uważała że jego wpisy to odpłatna nagonka.

Ja mam jeszcze akcje, takie można powiedzieć "darmowe" Trochę zostawiłem i ciekawy jestem co będzie dalej.
    Myślę podobnie jak część z Was, że coś poszło nie tak. A wywalać mogą ci bezimienni co brali po 15 zł, ba nawet nie wiemy kto to brał i dlaczego, zwłaszcza że wcześniej był skup po 20 zł.
    Tyle razy Wam pisałem, że NC to szulernia. Na tym rynku można stracić wszystko i znikąd nie otrzymać żadnej pomocy. Takie są przepisy prawne. Ja do tej pory mam 20 000 akcji GLG Pharmy spisane na straty i nadal nie wiem co z nimi zrobić. Wisza na haku.
    A przecież nie byłem sam. A akcjonariusze innych spółek które zostały zdjęte z różnych przyczyn z rynku NC?
    Szkoda gadać.
    A zawsze miały być złote góry.
    Pozdrawiam.

Może masz rację tu jest nie równa gra nie można jej wygrać karma do nich wroci
  • Re: Teorie dlaczego spadło Autor: ~Gość [185.143.116.*]
    Dobrze napisane, sama prawda. Ja bym tylko dodał to tego że GPW powinna ten rynek zamknąć bo to sami oszuści na nc, sprzedać akcje i zapomnieć taka jest strategia firm z nc. Złodziejstwo.
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.