• Ktoś kupił te PP? Autor: ~Spokojny [89.64.60.*]
    Tak pytam z ciekawości. Bo kurs z bagna nie może się podnieść.
    Miałem możliwość wziąć 100k ale to się po prostu nie opłaca.
    Pozdrowienia
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Kyna [37.225.35.*]
    Mogłem 150 k., nie wchodzę.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~ccjg [109.76.156.*]
    Tez nie. Ciekawe ile pan Szwedo i jego spółeczki skupią. Bo to co nie poszło ma być im zaproponowane.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~szaman [89.230.21.*]
    Witam
    Też nie wziąłem. Skoro można zebrać teraz nie przepłacając. Ciekawe co wymyślą na walnym by podnieść kurs.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~marian_koniuszko [86.45.75.*]
    Dnia 2023-01-06 o godz. 00:52 ~szaman napisał(a):
    >Ciekawe co wymyślą na walnym by podnieść kurs.

powiedzą, że te pakiety wierzytelności co kupili za 5,5 bańki o nominale 100 mln to doliczyli odsetki i teraz mają już 121 mln więc mają niebywale wartościowe aktywa :D

• Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~martin [91.150.178.*]
    Nie bardzo Was rozumiem .. Ja sprzedałem stare akcje i kupiłem nowe.. zrobiłem zapis z PP oraz zapis dodatkowy jeśli akcje będą nieobjęte. A Widzę że będą po waszych wpisach.Spółka spłaci zadłużenie aby nie płacić wysokich odsetek..i od razu będę mniejsze koszty finansowe i brak balastu długu a zatem lepszy wynik finansowy. Chcąc odrobić straty i nawet zarobić pozbyłem się starych akcji i wszystko zaczynam od nowa oo 10 gr, nie ma innej opcji. Rozumiem że Wy zostaliście przy starych nie bieżecie nowych..albo kupujecie stare..
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Spokojny [89.64.60.*]
    A pomyślałeś kiedy Ci dopuszczą te akcje z PP do obrotu?
    Za 2-3 lata?
    To rzeczywiście gratuluję Ynwestorze :)
    Mam czas..jeśli spółka będzie się rozwijać to mogę poczekać..Po emisji.. kapitalizacja..ok. 6.7 mln. ( licząc po 10 gr.), spółka bez zadłużenia będzie.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Ccjg [64.43.50.*]
    Ja też sprzedałem po 18-20 gr. A odkupiłem po 12-13 większą ilość. Tylko z nie będę musiał czekać aż wejdą do obrotu.Zresztą przy podbiciu będę mógł opylić i czekać aż te z pp wejdą i kurs poleci z powrotem bądź niżej niż jest obecnie.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~martin [37.225.90.*]
    Można i tak ..a PP miałeś? Zakładam, że ... stare akcje odbiją po informacji o objęciu akcji
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Ccjg [64.43.50.*]
    Miałem ale olałem je.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Spokojny [89.64.60.*]
    Raczej każdy kto ma trochę oleju w głowie to olał PP.
    Ale to w końcu Twoja kasa i Twoje decyzje.
    Spokojnego wieczoru.
    Wiesz.. docelowo to są te same akcje.. zatem ja wolę po 10 gr niż po 12-13gr
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Ccjg [109.76.156.*]
    Tak że docelowo to te same akcje. Tylko że te akcje co ja mam mogę sprzedać w każdej chwili. A ty? Nawet nie wiadomo czy je otrzymasz bo mogą zastrzegli sobie prawo że sprzedadzą je komu oni sobie życzą a nawet mogą jeszcze zrezygnować ze pp. A jak już je będziesz miał na rachunku to kiedy je będziesz mógł sprzedać ? Zobacz sobie otoczkę i sprawdź gdzie są akcje pana Szwedo te 2mln co od pana Międlara kupił po 30 gr. A dlaczego jeszcze jego spółeczka nie widnieje jako większościowy akcjonariusz mimo że akcje z dodruku E jak się nie mylę już są w obiegu.
    Chłopie to jest emisja publiczna jak obejmiesz to kupujesz zapis dodatkowy jest proporcjonalnie dzielony, pewnie dużo nowych akcjonariuszy będzie po objęciu akcji.. niestety większość wyruchali.. bo kupują nowe akcje..że sprzedaży starych.. stąd kurs..12 gr
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Oo8 [31.179.123.*]
    Bełkot.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Mama [31.179.123.*]
    I tak umoczysz.
    Dnia 2023-01-06 o godz. 10:14 ~martin napisał(a):
    > Mam czas..jeśli spółka będzie się rozwijać

spółka będzie się rozwijać buahahahaha :D
    już nakupili przedawnionych śmieci i windykacyjnego gnoju od bankruta, który mielił to przez ładnych parę lat bez sukcesu. wydali 5,5 bańki i co, widać jakieś efekty?
    Widzę że sieć sporo udzielasz pisząc to samo.. znasz szczegółowo pisząc to samo cały czas...? Póki co przychody i zyski się zwiększają..powoli ale jednak..jak spłaca długi .oo wpływach z emisji to nie będzie wpływów kosztów rat kredytowych na wynik więc powinien być up..
    Dnia 2023-01-07 o godz. 05:26 ~martin napisał(a):
    >Póki co przychody i zyski się zwiększają..powoli ale jednak..

buahahahahaha :D tak tak, i jeszcze zysk z tych śmieciowych portfeli od bankruta haha może najpierw policz ile odzysków było i ile trzeba (kwoty i czasu) aby chociaż koszt zakupu się zwrócił
    Marian ale przychody i zyski sie zwiększaja..? zatem jak to jest..? Kasa z emisji pojdzie na spłatę pożeczej co przy takiej inflacji to bardzo rozsądne i koszty finansowe spadną bardzo..
    Dnia 2023-01-08 o godz. 12:42 ~martin napisał(a):
    > Marian ale przychody i zyski sie zwiększaja..? zatem jak to jest..? Kasa z emisji pojdzie na spłatę pożeczej co przy takiej inflacji to bardzo rozsądne i koszty finansowe spadną bardzo..

o ile się zwiększają? :D
    najpierw ogarnij powyższe pytanie, potem spróbuj zrozumieć co jest źródłem i na końcu porównaj to do koniecznych wpływów aby koszt zakupu windykacyjnego gnoju za 5,5 bańki chociaż wyszedł na zero :)
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Leszczyk [83.27.190.*]
    martin po co kopiesz się ze ścianą?.
    Rób swoje staraj się omijać forum szerokim łukiem. Zadam ci jedno pytanie. Ile wartościowych odpowiedzi uzyskałeś od we inwestorów?.
    Powodzenia.
    Masz racje.. forum tej spółki fatalne.. w sumie to tylko chciałem zrobić ankietę..ile mogę dostać akcji z zapisu dodatkowe żeby nie zrobić zbyt dużego zapisu. Wynika z tego że jest duże prawdopodobieństwo że będzie to spora liczba pula akcji.Oczywiście sporo też zależy od dużych innych akcjonariuszy.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Kiig [31.179.123.*]
    Kkniusxko fostal w twarz.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Kilo [31.179.123.*]
    Nudzisz chłopie.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Wybawcotymoj [83.4.207.*]
    Pytanie bardziej czy pomyślał kto skupował te jego akcje po zaniżonej cenie.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: kier007 [31.1.248.*]

WWA-GPW PLN
    154 316 
    0,00 
    PLN
    0,00 
    0,00 
    0,00 
    Olałem to ciepłym moczem !
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Nitro [31.179.123.*]
    Idź stękać pod Nowogrodzkà.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~MarianKonieczny [31.179.123.*]
    Idź marudzić do Ojca Dyrektora.
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Distefano [89.151.46.*]
    Mogłem też kilkadziesiąt tysięcy ale podziękowałem. Lepiej z rynku kupić, zawsze można sprzedać a tak to hak nie wiadomo na ile.
    To może niech teraz się odzywają Ci co kupili.., ja za 6 tys zł wg PP ( 60 tys akcji) i za 35 tys ( 350 tyś akcji) zapis dodatkowy
  • Re: Ktoś kupił te PP? Autor: ~Pazer [109.76.156.*]
    Niebawem wszyscy się dowiemy ile akcji zostało sprzedanych. Zobaczymy czy stan posiadania głównego się zmieni. Po przydzieleniu akcji może być ciekawie.
    Dnia 2023-01-11 o godz. 14:30 ~martin napisał(a):
    > ja za 6 tys zł wg PP ( 60 tys akcji) i za 35 tys ( 350 tyś akcji) zapis dodatkowy

w spółce mają z ciebie niezły ubaw :)

Marian po ile kupowałeś że tak ujadasz po 60 gr...? po 1.zł, .. 1.3 zł...?Wiem nie przyjemnie też miałem stratę ale ją zrealizowałem. Ale myślę do przodu.. Wstań , otrzep się i odrabiaj.. jak nie tu to gdzie indziej.. hossa przed nami.. a nie tylko ujadasz..
    Dnia 2023-01-12 o godz. 10:40 ~martin napisał(a):
    > Marian po ile kupowałeś że tak ujadasz po 60 gr...? po 1.zł, .. 1.3 zł...?

może cię zasmucę, ale nie kupowałem. tkwij w bólu beze mnie
[x]
1SOLUTION 0,22% 0,09 2026-05-29 14:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.