Cieszę się twoim wpisem i że nie "kupiliście", jak było taniej gamoniu, bo teraz kupisz tylko drożej. Kogo chcesz nabrać, głupszych od siebie, to będzie trudne. Obecna sytuacja to kolejny plus dla tej spółki,a zaraz nowa fabryka i zwiększone moce produkcyjne asortymentów,na które spółka ma już zbyt, o czym informowała w raportach (stałe roczne przychody około 80 mljn zł). Pozdrawiam rozsądnych i cierpliwych.
Masz notowania z kilkudniowym opóźnieniem? Zapomniałeś jak naganiałeś niedawno wielki szu? "Każda dyskusja z Tobą zaczyna się i kończy tak samo, bez względu na to z kim próbujesz polemizować. Kiedy brać Ci argumentów i intelektu, żeby zrozumieć złożoność zagadnienia, zaczynasz tworzyć równolegle nowe wątki poboczne w których stosujesz swoje prymitywne manipulacje polegające na umniejszaniu znaczenia określonej osoby albo grupy osób, dodajesz do tego insynuację, pomówienia, kłamstwa. Jeśli czujesz, że przegrałeś to wracasz udając, że nie wiesz co pisałeś wcześniej. Tak się nie zachowuje człowiek stabilny psychicznie."
Bardzo trafnie opisałeś swoją osobowość trollu. Winszuję samokrytyki. BMX obroni się swoimi wynikami, podobnie jak RDG. Takich jak Ty nie brakowało na Blircie jak był dołowany po 4-7 zł. Widzę jednak, że masz poważne problemy skoro tak bardzo Cię to ubodło. Głęboko współczuję sprzedawczyku. Trolluj dalej. Mnie to tylko bawi.
Dnia 2023-04-27 o godz. 14:51 ~Spokojny napisał(a): > Bardzo trafnie opisałeś swoją osobowość trollu. Winszuję samokrytyki. BMX obroni się swoimi wynikami, podobnie jak RDG. Takich jak Ty nie brakowało na Blircie jak był dołowany po 4-7 zł. Widzę jednak, że masz poważne problemy skoro tak bardzo Cię to ubodło. Głęboko współczuję sprzedawczyku. Trolluj dalej. Mnie to tylko bawi.
Trafnie opisana twoja osobowość-to tylko z opisu twojej osobowości, który nie ja pisałem. NERWY PUSZCZAJĄ. Nie masz nic do napisania oprócz powoływania się na moje słowa. PRAWDA W OCZY KOLE. Wymyśl coś nowego albo marsz do szkoły. I wynieś ze szkoły nie tylko kredę. Pamiętaj o lekach meliska już nie wystarcza?
Zmieniło się otoczenie to i zmienił się kurs, tak trudne do zrozumienia? Jedź na Kreml zapytaj Putlera. A jak spóźniłeś się na kółko to kwicz i siedź cicho razem z twoim kumplem psychiatra z tej samej ławki szkolnej. Zapiszcie się na zajęcia z jogi pomaga ukoić skołatane nerwy i widzę że wam puściły bo nawet Caps Locka już musicie używać.