Co ma kurs do wymiany prezesa? Żadnej wymiany nie będzie
Wymyśliłeś sobie jakieś bzdury i wypisujesz
Już pisałem miales szanse do końca roku … jest 5 stycznia i nic co wypisujesz nie ma racji bytu.
Wypisujesz bzdury!!!! Nie wiem kto w to wierzy ?
Dnia 2023-01-05 o godz. 10:40 ~Jsjdj napisał(a): > Co ma kurs do wymiany prezesa? Żadnej wymiany nie będzie > > Wymyśliłeś sobie jakieś bzdury i wypisujesz > > Już pisałem miales szanse do końca roku … jest 5 stycznia i nic co wypisujesz nie ma racji bytu. > > Wypisujesz bzdury!!!! Nie wiem kto w to wierzy ?
wymiana prezesa ma ogromny wpływ na kurs, dopiero nowy prezes zrobi porządek z serią F, bez tego cena nie ruszy jedynie mogą podpuszczać tak jak ostatnio
Dnia 2023-01-05 o godz. 10:35 ~Peja napisał(a): > Dnia 2023-01-05 o godz. 10:15 ~wwwwii napisał(a): > > Nie będzie wymiany prezesa, będzie taka padaka > > taa, ty wiesz > prezes musi zostać wymieniony
Paweł Wieliczko jest insiderem i miał konkret zadanie do wykonania, nie ma doświadczenia w systemach IT więc prezesem prędzej czy później zostanie Grzegorz Siwiński. Wszystko do tego zmierza ale trzeba mieć odrobinę pojęcia o tej spółce by to zrozumieć.
Dla mnie jest ok niektórzy nie umią liczyć i wywalili a ja mam tanio akcje info będzie z tego poziomu to już 18 gr lekko a jak będzie bardzo mocne to grubo powoli promocja się zakończy dziś szansa tanio można kupic
Jeszcze dllllllugo będzie mozn kupować tanio. To nigdy nie wybije!
Pisali tu już kilkanaście razy że już up i co i nic. Więc niema co się łudzić wynikiem powyżej 10 20 gr.
Dnia 2023-01-05 o godz. 10:54 ~Peja napisał(a): > Paweł Wieliczko jest insiderem i miał konkret zadanie do wykonania, nie ma doświadczenia w systemach IT więc prezesem prędzej czy później zostanie Grzegorz Siwiński. Wszystko do tego zmierza ale trzeba mieć odrobinę pojęcia o tej spółce by to zrozumieć.
Idąc twoim tokiem myślenia to w Orlenie też zmieni się prezes bo aktualny jest tylko od dojenia a wiedzy zero. Jeżeli myślisz że jeżeli spółka jest IT to prezes musi być od IT a prezes poczty musi być listonoszem to jesteś chłopcze w błędzie. Prezes to prezes i taka jest jego funkcja podpowiem więcej od zarządzania jest zarząd ale co ty możesz wiedzieć :) zmiany prezesa nie będzie i koniec kropka.
Wymienic go bo jest daremny, zobaczcie kiedy pisał że złoży wniosek o dopuszczenie serii F do obrotu..
Tutaj się głownie rozchodzi o zamknięcie tego tematu i potwierdzenie gotowizny.
Obecnemu prezesowi się nie spieszy do tego, oddał serię F Siwińskiemu udaje że wszystko jest ok.
Tylko najgłupsi łykają jak pelikany, a po wpisach wyzej widać że takich nie brrakuje
pelikany to łykają te głodne gadki o serii f orlenie i poczcie nie poparte żadnymi faktycznymi dowodami
osoby wytykające głupotę wpisu o zmianie prezesa, usunięciu serii f oraz "super spółeczkach państwowych" na serii g są zakrzykiwane przez tych pseudo inwestorów-naganiaczy bez żadnej merytorycznej wiedzy.