• Baton na 2.58 Autor: ~Pawel [31.60.71.*]
    Ile jeszcze tam może być? Wziąłem 30k ale już się kaska skonczyla
  • Re: Baton na 2.58 Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2023-01-05 o godz. 09:42 ~Pawel napisał(a):
    > Ile jeszcze tam może być? Wziąłem 30k ale już się kaska skonczyla

i po problemie :))
  • Re: Baton na 2.58 Autor: zakar [37.47.126.*]
    To nie baton to raczej spowalniacz wzrostu... jak tylko zacznaja mu go zabierać przenosi to ukryte zlecenie wyżej.. bylo na 2,585 potem na 2,67 teraz przeniesiono go na 2,70 i pewnie będzie go podnosic nadal tak jak do tej pory... tak by mu go nie zabrali.
  • Re: Baton na 2.58 Autor: ~Morr [79.184.118.*]
    Witam ponownie.
    Zakar wyjątkowo zgodzę się z tobą. To jest dokładnie działanie o którym pisałem wcześniej. Teraz zobacz ile mamy obrotu złotówkowego na spółce.
    Nowa pani w zarządzie ma ciekawe propozycje. Czyżby chcieli skupić trochę własnych akcji?
    Pozdrawiam
  • Re: Baton na 2.58 Autor: zakar [37.47.86.*]
    Morr uważaj juz Cie to ostrzegaliśmy... że jeśli masz jakieś info dotyczace Compremum nie pochodzace z oficjalnego źródła to musisz być ostrożny.
    Na razie jedyna informacja 6 dni temu — zmiana Statutu Spółki spółka powołała 31 grudnia 2022 roku w skład Zarządu panią Agnieszkę Grzmil - na czas trwania bieżącej kadencji. Zgodnie ze złożonym oświadczeniem pani Agnieszka Grzmil nie prowadzi w żadnej formie działalności konkurencyjnej w stosunku do Spółki... itd itp.
    Nigdzie nie podano oficjalnie jakie ma propozycje pani prezes tym bardziej nie sugerowano że mogłby to byc skup akcji przeznaczonych na opcje managerskie dla pracowników firmy.
    Naprawdę uważaj i odróżniaj to co wiesz oficjalnie od tego czego oficjalnie nie wie jeszcze nikt:).
  • Re: Baton na 2.58 Autor: ~Samsung [37.30.108.*]
    2,7 .... radzę zabrać
  • Re: Baton na 2.58 Autor: ~Re [31.60.73.*]
    Nie zabrali a im zabrali, dziękuję
[x]
COMPREMUM 7,69% 0,98 2025-12-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.