Nawet taki Resbud ruszył z 45 gr na 75gr a tu 1 gr w te 1 w tamte tragedia jakaś, prezes tej spółeczki to jakiś nieudacznik straszny, a skoro a forum chwalą się ile mają akcji i po ile to tu jeszcze długo nic nie będzie póki wszyscy długoterminowi nie oddadzą ze stratą, takie oto przemyślenia
a skąd Ty się basia urwałaś? nie kojarzymy Cię z tego forum. Czyżby płatny naganiacz z Ciebie, który zamiast dzień święty święcić, pisze posty za kasę?
Dnia 2023-01-06 o godz. 16:14 ~ktoś napisał(a): > a skąd Ty się basia urwałaś? nie kojarzymy Cię z tego forum. Czyżby płatny naganiacz z Ciebie, który zamiast dzień święty święcić, pisze posty za kasę?
Jak to się mówi: jaki siwek jest- każdy widzi :-).
Dnia 2023-01-06 o godz. 19:35 ~tadzik napisał(a): > Idzie wielką ofensywa Rosjan, zobaczymy czy będzie to miało jakiś wpływ.
Tego nie wie nikt. Kokainista i mistrz gry na fortepianie dogaduje się ze swoim kolegą z ławki w szkole młodych globalnych liderów wujka Klausa, zobaczymy, co tam sobie ustalą. Ale nie po to rozprowadzano cukierki od Matiego, żeby się zmarnowały, więc może w telewizji pokażą jakiegoś trującego grzyba, gdzie odtrutką będą te cukierki :-). Ja obstawiam w niedalekiej przyszłości jednak kolejną, gorszą pandemię.
Dnia 2023-01-06 o godz. 20:55 ~basia_siwek napisał(a): > jaki kurs każdy widzi, nic dodać nic ująć, wyraziłam tylko swój pogląd na tę spółkę, żegnam forum nie dla mnie te forumowe przepychanki
Tradycjonaliści mówią, że kobieta ma pachnieć i ugotować dobry obiad, zamiast przesiadywać na forum. Chyba, że ma wąsy i brodę x-D.
Dnia 2023-01-06 o godz. 20:55 ~basia_siwek napisał(a): > jaki kurs każdy widzi, nic dodać nic ująć, wyraziłam tylko swój pogląd na tę spółkę, żegnam forum nie dla mnie te forumowe przepychanki
Szkoda , szkoda WIELKA Jak widać KAŻDY kto pisze o tzw. "holdingu" rozsądnie i prawdziwie jest od razu zagłuszany przez "grupę trzymającą kurs"
wg mnie to już KONIEC , a każdy a przynajmniej większość nieboszczyków przed końcem czuje się zazwyczaj lepiej ,.....
Dnia 2023-01-24 o godz. 09:30 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-01-24 o godz. 09:22 mroz napisał(a): > > cempek jakąś mądrość poproszę w obecnej sytuacji buahaha > > Nie interesuje mnie obecna sytuacja :-). Jak ciebie ciśnie, to robisz na miejscu, albo na wynos x-D.
HAHAHHHAHAHAHAHAH wcpunk , jest jednak BEZKONKURENCYJNY ,... w niektórych * tematach
Ps, już pisałem ale na forum powrócił nijaki 'ja' i znów będzie ?? ciekawie ??
----------------------------------------- ( * ) wiadomo o co chodzi