No dzisiaj to nieźle poszło, a najlepsze jest to że jeszcze udało mi się za 3500 zł kupić akcje po 2,90 - transakcja nr 27, miałem to robić w przyszłym tyg. jak będę miał kasę dodatkową, ale miałem nosa, sprzedałem inne akcje i cyk :D
I tak jeszcze dokupię w przyszłym tygodniu, ale obawiam się, że to już może być powyżej 4 zł za akcję.
A co właściwie w tych tefałenach powiedzieli, że tak nagle zaczęło walić do góry? Przecież to powinno być już od prawie roku powyżej trójki, czemu akurat dziś? :)
No bo mało kto wiedział o The Batteries, a jeszcze mniej potrafi to połączyć z NEXITY. Po dzisiejszym dniu zacznie się to zmieniać.
Tu w najbliższych dniach będzie niezłe ssanie, ciekawe do jakiego pułapu dojdzie zanim zacznie się boczniak w oczekiwaniu na dalsze pozytywne wiadomości.
w tvn pokazali tą baterię jak wygląda , powiedzieli że pełne ładowanie trwa od 4 do 8 min , że działa w bardzo szerokim zakresie temperatur [ od-50 do 400 stopni ] nie traci nic z mocy i że żywotność jej jest okrutnie długa jest o wiele lżejsza i mniejsza od obecnie montowanych no i 5 razy tańsza . będzie produkowana pod w okolicy rzeszowa już od września