Noooo po zeszłotygodniowej pomyłce z brakiem anulacji zlecenia KUPNA utrzymanie ceny 0,029 jest już wielkim wyczynem. Od jutra wracamy jednak do mega wzrostów TKO, aż do wtorku włącznie.
Dnia 2023-01-04 o godz. 11:50 ~romario napisał(a): > Ja sądzę że tu nie ma żadnej pomyłki wszystko jest starannie zaplanowane. Przekonacie się jak kurs minie 0,11groszy. i dalej poleci.
japrt, na co ty chłopie liczysz. Spółka w likwidacji, dług ciągle rośnie, aktywa znikaja a ty : 11groszy. Nakupiłeś za namowa Mustafy to teraz kup jeszcze klej do tapet.
Dodam jeszcze. Widzisz chłopino gdzies Mustafę lub jego klony/koledzy ? SPRZEDALI TAKIM FRAYEROM i ZNIKLI. Tak samo Mustafa robił na Krezusie i nawet się z tym na PBG nie ukrywał. Na Krezusie tez pod koniec Mustafa z banda znikł tak jak i Krezus. Powodzenia - dokupuj.
Dnia 2023-01-04 o godz. 12:30 ~Endy napisał(a): > Obrót to już ponad 25 tyś zł więc systematycznie wzrasta i cena akcji po tym dużym wzroście też została zaakceptowana przez inwestorów.
Przestań już chłopino naganiać, podbiliście sami pod koniec roku, że niby z nowym rokiem jakieś sensacje będą i leszczyna żuci sie na papier i opchniecie wiekszą ilośc, a tu klapa. Słyszałes ostatnio ten strzał ? to padł ostatni jeleń :)))))) frayerów na kółko szukajcie gdzie indziej.
i te teksty "PBG Reaktywacja w 2023" normalnie jak Matrix reaktywacja heheheheh i co ? lleszcze na papier się nie rzuciły, obrót marniutki. PBG gasi swiatło a zachłanni (w tym ja) zostają z ręką w nocniku.
Ty aqwert po waka się tak prujesz i tracisz energię. Najwyżej jak będzie inaczej to wyjdziesz na wlała, a bo to pierwszy raz? Przeciez na tym poboczu drogi pracujesz wg mnie jak te dziewczyny co to muszą to robić bo alfnos a a nim też łatwa kasa wpada bo do nosa się nie kurzy bo z robisz z nimi wg mnie z butelką wody mineralnej ...tak że wiesz co o tym Ci pisze... ? Masz jakąś stronę? Czy tak pierd....bez sensu na tym durnym forum które było fajne a przez takich jak ty zamieniło się w chlew polski który niniejsz opuszczam bo mi wstyd za was. Tak że udanych inwestycji w nowym roku i zgodnie z powiedzeniem policji teraz spierda.,.cię. Paaaaa yours elektorat