Jak naciaga ludzi. Na gorce wyl o 3 i 5zl.
Po ogłoszeniu skupu zasypywał forum watkami o mega wzrostach.
Przy 70 widział tanuosc, okazje.
Co raport manipulacje uskutecznia.
Sporo watkow pokazuje jak tu troluje na czyje zlecenie?
Przez niego i sługusów spolja jest omijana.
Ten człowiek dzisla na szkodę innych. Nikt tu n8e chce zagladac dopóki ten trol z sługusami jest.
Aktualnie znowu bajkopisarstwo urzadza.
a czy on zmusza siłą kogokolwiek do kupna tych akcji...?, poprostu posiada akcje tej spółki, wierzy w spółkę i wyraża swoją opinię na temat spółki..., i to jest normalne..., nienormalne za to jest to co robi ten trol hehe vel baza, który akcji nie ma, niby nie interesują go spółki z nc a pajacuje tu codziennie..., i w tym przypadku bym się zastanawiał kto mu za to płaci...
to prawda nie wiadomo skad ci społecznicy. Ale szkoda ze ktoś tego nie ściga i nie wyjasnia intencji takich trolli. Ludzi odstaszaja takie trolle od Giełdy. Spółka przyzwoicie sie rozwineła i w tak trudnym okresie niezle sobie poradziła i jak widac ciagle radzi. Trezba tez Pamietać jak zachowywały sie indeksy wig 20 jeszcze niedawno było ponizej 1400 pktów
Najpierw musi solidnie wzrastać WIG, żeby tu coś mogło się zadziać. To jest warunek KONIECZNY ! Na razie NC w ogóle nie jest grane, także w takich warunkach nie ma co liczyć że się coś ugra na GNG. Zarobić to można było ostatnio na bankach, KGHM, itp wolumenowych mocnych spółkach. A co do hehe i 200mln, to nie mam pojęcia, skąd biorą energię na te wpisy, mi to nie przeszkadza. Ogólnie przy obecnym rynku, jak napisałem powyżej, jakiekolwiek wpisy tutaj maja charakter NEUTRALNY Pozdrawiam :-)
Poprostu nabijaja się z jeleni ubranych tu przy 1zl a tacy madrzy byli jak wy gdy pompoeali, 5zl widzieli odpaly z 200mln na czele. Ubrali was i to powtarzali ale wy nie wierzyliście to zaliczyliście wtope. Info o skupie to bylo czerwone światło do ucieczki ale co tam lepiej było się smiac jak się nie zna teraz kurs ponad połowę tańszy a haki was uwierają haha
raczej ubranych niewielu a wielu zarobionych bo emisja była bezsprzecznie okazja do zarobku. Spólka jest tania nie budzi atpliwosci ale jak każdy podmiot gospodarczy jest obarczona ryzykami. Na dzisiaj wydaje sie bezpieczna inwestycją
Dnia 2023-01-13 o godz. 19:08 ~Artur napisał(a): > raczej ubranych niewielu a wielu zarobionych bo emisja była bezsprzecznie okazja do zarobku. Spólka jest tania nie budzi atpliwosci ale jak każdy podmiot gospodarczy jest obarczona ryzykami. Na dzisiaj wydaje sie bezpieczna inwestycją
o której emisji piszesz arturku? tej niepublicznej dla Starhedge? czy tej dla braksatora? faktycznie - braksator zarobił bezgotówkowo obejmując akcje serii C za swoje bezwartościowe udziały firemki z jakimś śmiesznym patentem. braksator kumpel bujaka i cetery z SISO, jakby ktoś nie wiedział.
Dnia 2023-01-14 o godz. 15:42 ~200mln napisał(a): > Najbardziej nie lubię ludzi zawistnych. To takie polskie. > > Kto kupował z prezesem i sprzedawał z prezesem ten zarobił. > > Teraz prezes znów kupuje. > > > > Do przesiąkniętych nienawiścią pewne fakty nie docierają bo burzą ich teorie i ich przekonania. > > > > Z reguły kłamstwa i nieuczciwości w innych ludziach doszukują się ludzie, którzy sami kłamią i manipulują
a ja najbardziej nie lubię naganiaczy na śmieciowe akcje, prezesików oszuścików, bandy prawników, która opanowała spółki publiczne i czuje się całkowicie bezkarna przy bezczynności KNF. Ekipa z SISO rządzi w Genergy, w Starhedge, w Drewexie, w CFI, w Efekcie, także w Hawe. Hawe i Drewex już out, emisja publiczna Efektu nie dopuszczona do obrotu. Na pozostałych spółkach emisje niepubliczne po nominale dla wybranych. No własnie, jak tam emisja z pp na Efekcie? nie udało się wprowadzić, a już szykowaliście następną publiczną, ale was indywidualni mniejszościowi akcjonariusze zablokowali. I słusznie, bo ileż można robić drobnicę w jajo? Będę na forach wspomnianych wyżej spółek obrzydzał wszystkim czytelnikom te papiery, jak i informował co bujaki z SISO w przeszłości wyprawiali. Jestem jak nieoznakowani, co jadą za zbierającym punkty karne - a wy punktujecie na Genergy i na Starhedge, i na Drewexie, i na CFI, i na Efekcie, i na Hawe. Dużo się tego nazbierało. Chcecie wnieść przeciwko mnie pozew o zniesławienie? proszę bardzo działajcie. Ja mam prawo wyrażać swoje opinie, nikogo nie obrażam, moderator nie kasuje moich postów. Skoro po jednej stronie może funkcjonować taki 200mln, to po drugiej stronie może być ktoś taki jak ja, czy hehe. Forum nie może być zdominowane tylko przez wielbicieli spółek, którzy naganiają na kupno, a tak na prawdę chcą wyjść z papiera. Przeczytaj 200mln co sam napisałeś - "to takie polskie". Kim ty jesteś, jakiej nacji, za kogo się uważasz?
Przypomnę że to jest giełda i na giełdzie zawsze były wałki i będą wałki w jedną lub druga stronę, tak samo jak w naszym rządzie też okradają a wszyscy się cieszą że jest dobrze, więc niczym tak naprawdę twoja wypowiedź nie zaskakuje każdy sam potrafi podejmować decyzje i za nie odpowiadać, więc nie musisz wylewać swoich żali ciągle bo wszyscy sobie zdajemy sprawę co robimy ze swoimi pieniędzmi
Wzajemni poklepywacze, jakie inwestowanie, to spada od 1zl i razem z nim bzdury wypisujecie, wielu wpada się pośmiać z was. Poklepyjecie się po plecach a jak wam pisali ze spadnie podając powód to bylo opluwanie, teraz hak cisnie ha ha ha
Dnia 2023-01-04 o godz. 10:21 ~200mlntotrol napisał(a): > Jak naciaga ludzi. Na gorce wyl o 3 i 5zl. > > Po ogłoszeniu skupu zasypywał forum watkami o mega wzrostach. > > Przy 70 widział tanuosc, okazje. > > Co raport manipulacje uskutecznia. > > Sporo watkow pokazuje jak tu troluje na czyje zlecenie? > > Przez niego i sługusów spolja jest omijana. > > Ten człowiek dzisla na szkodę innych. Nikt tu n8e chce zagladac dopóki ten trol z sługusami jest. > > Aktualnie znowu bajkopisarstwo urzadza.