• ATH na SDS Optic Autor: ~Inwestor [82.180.151.*]
    No i mamy ATH na SDS…16zl…bravo!
    Realnie tylko na chwile notowania akcji SDS spadly ponizej ceny emisyjnej 10zl, na debiucie (3tyg po wybuchu wojny na Ukr) akcje urosly o 15% i SDS byl chyba tylko jedna z 3 debiutow na NC w 2022r z takim wynikiem (przypomne ze realnych debiutow na WIG nie bylo w cal 2022r).
    Obroty zawsze byly mizerne ale SDS spokojnie i konsekwentnie realizuje plan, kamienie milowe, ma dobre relacje inw.
    ATH wiec bylo tylko lwestia czasu.
    Inne spolki ktore teraz mocno rosna tez sa super ale one nie wrocily w wiekszosci nawet do ceny sprzed wybuchu wojny czy do poziomu z ostatniej emisji.
    Mysle ze kolejne ATH tutaj to kwestia czasu
  • Re: ATH na SDS Optic Autor: ~Aaa [37.47.222.*]
    Teraz pociągniemy podobnie jak NOCTILUCA, na 32 zł:))).
  • Re: ATH na SDS Optic Autor: ~Zibikor [37.30.44.*]
    30 uuu marzenie, choć ten tok może tyle przynieść. Ja mam teraz taka myśl, że aby bujnac kursem tutaj potrzebny będzie duży kapitał...
  • Re: ATH na SDS Optic Autor: zubrzyk100 [31.61.184.*]
    Kapitał przybędzie, 30 PLN szybko nadejdzie. Myślę że tu będzie wyżej niż na Scope
  • Re: ATH na SDS Optic Autor: ~trzepaczleszczy [87.207.114.*]
    to obstawiasz wielki zjazd na Scope???
    Czemu takie brednie piszesz?

A kto mówił o wielkim zjeździe na Scope? Co ty pier....?
    Porównuje pierwsza transakcje! SDS myślę że drożej będzie więcej $$$$$
  • Re: ATH na SDS Optic Autor: ~Inwestor [185.219.143.*]
    Piekna sesja dla SDS, ponad 500tys zl obrotu, pojawia sie plynnosc to pojawi sie wiecej chetnych. Na taki dzien dlugo tutsj czekalismy.
    Ceny do ceny na akcjach SDS i SCP nie porownamy bo przy 100zl w SDS wycena jak na SCP.
    A wartosc transakcji? SDS to onkologia - kazdy kto w tym siedzi wie ze to x kilka wszystko inne. A jak dodac ze to faktycznie przelomowa technologia to sie mozemy obudzic z duzym milionem monet.
    Wazne aby tu nie bylo spekulacji tylko twarde parcie do przodu i dowozenie prac - reszta sie zadzieje!
[x]
SDSOPTIC 5,26% 6,00 2026-04-02 15:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.