Który to już raz ??
To jest spółką dywidendowa, wzrosty będą dopiero po konkretnych wynikach z 2022(myślę że takie będą) i po ogłoszeniu kolejnej mega dywidendy, a nawet jak to nie spowoduje wzrostu to trudno. Do tego czasu marazm i kiszonka, ale i tak warto zainwestować(nie grać!) . Chcecie grać idźcie na balony z wig20 ...
Spokojnie !! Niedługo polecimy w okolice 11 zł i akumulacja. Na spokojnie papier będzie odbierany. Nie ma kto oddawać więc trzeba będzie zebrać. Jeszcze mamy śmieszne zagrywki na 10 zł. Jeśli nie ruszy to sam chętnie dokupię po 10 - 10,2 zł w następnym tygodniu.
Och dziękujemy, uratujesz nas jak dokupisz. Pewnie to stanie się katalizatorem mega wzrostów, jak taki guru giełdowy kupi to nic innego jak tylko brać pkc...
Jak będzie możliwość zakupu po kursie 10 - 10,2 zł to chętnie dokupię :) Kurs na razie jest mi obojętny czekam na grę pod dywidendę. Przy 14 zł będę się zastanawiał czy 1/3 akcji nie sprzedać pod ewentualny zjazd w okolice 12 zł. Taka jest moja taktyka.
Ja tam wolę żeby na razie nie rosło, sprzedałem przed zaliczka i poszedłem greenx (pierwszy pakiet po 1.20 drugi po 1.70) teraz czekam na finał sprawy i po ewentualnej wygranej wjeżdżam w bowim na ostro, tak że proszę poczekajcie na mnie :)
Spokojnie tu co najwyżej może wybić woda z sedesu, powolna dystrybucja do wyników za 4q a potem zjazd. Wszystko co pozwalało na wzrosty juz było, teraz zostanie jakaś tam mini spółeczka która zarobi rocznie kilka milionów, stąd od dłuższego czasu większe pakiety na sprzedaży. Więksi ewakuują się. Kolejna zielona sesja a tu kolejny -
Rok temu było identycznie i też byli wieszcze tacy jak ty, a po wybuchu wojny spadło chyba że 2 zł i też byli wróżbici wieszczący bankructwo i wiesz jak na tym bowim wyszedł ?
Niech spada ucieszy mnie to, ale nie bądź żałosny i nie pisz o grubasach uciekających z akcji przy tych nędznych obrotach ....