W ofercie sprzedaży.Większość w cenie do 2 zł. Coraz krótsza ta lista.Coraz mniej chętnych na trzymanie akcji które po roku i inflacji 17 % potrafią jeszcze spaść o 20 %.Nowych chętnych na to cudo już nie uświadczysz chyba że przez pomyłkę. Jedna z większych ,,WTOP,,.Zjazd z 9,5 zł na 0,5 zł.I do tego długi. I raczej samochodów do wojska nie beda sprzedawali.dziwię sie że w ogóle ktoś kupuje nawet 10 000 akcji. PO CO ?
Ja proponuje byś zaczął myśleć inaczej. Że samochód (może być nowy model Land Rovera) ma trzy dobre opony, a nie jedna łysą. 1,2 miliona akcji, to niedługo licząc po 5zł jak by nie było 6 baniek. Kawał grosza. Kupując dzisiaj można sporo zarobić.
Kowal,ten ,,misiu,, to do mnie?Ciężkie straty powiadasz?A co powiesz tym którzy kupili dwa lata temu w styczniu ,i trzy lata temu w styczniu.Pewnie kupowali pod spodziewane zyski.I tak trzymają dwa,trzy lata i na dodatek są na cenie w plecy.Pewnie optymiści zawsze kupują ,,pod spodziewaną nadzieję,,ale po takich doświadczeniach z ceną to pewnie optymistów niewielu.I to chciałem powiedzieć.
A dokładnie milion trzysta pięćdziesiąttysiecy akcji leży.Ciekawe codzienni idzie 100 -200 tys.a ten milion trzysta dalej leży. Niech leży .Zobaczymy za rok w styczniu.
To, co wypisujesz to raczej nudzi mnie a nie ekscytuje. No i też bawi trochę - to takie infantylne rozumowanie... A już najbardziej zabawny to ten twój nick :))) Bo dla kogo te niby porady mają być? :)