Ja bym zaryzykował, że to jakiś Szwejk ( a nie szejk) jak zwykle na tzw. holdzie snw chłopcy z snw chyba ? próbowali zastosować " nową " technikę tj. wystawili BATONA * 25 000 sami zaczęli go skubać ** i a nuż widelec i łyżka jakiś napalony JELONEK pomyśli , że to już zaczynają się wzrosty (na snw) i trzeba się koniecznie podłączyć, żeby nie przegapić "OKAZJI" ,...
-------------------------------- ( * ) jak na snw to rzecz tj. taka ilość UNIKALNA !! (**) przerzutka z kieszeni do kieszeni
zapomniałeś dodać panie tj, panowie & panie * i aż dziw że moder tego nie usunął ,... a po za tym wszystko się zgadza nasz wcpunk zawsze "wyprzedza" sanwilową rzeczywistość ,... to co pisał jak hold snw z Lublina był po 5,8x , że lada moment będzie po 10 a i może po 50 zet sprawdziło się przecież w 111%
Ps. w tym roku nasz WC**** zaliczy 18 lat na snw PEŁNOLETNOŚĆ ,... GRATULACJE **
------------------------------------ ( * ) wg tzw. nowomowy ( ** ) mało kto(Ś) w to wierzy, że wc**** ma akcje snw
Dnia 2023-01-03 o godz. 19:16 ~Ciekawy napisał(a): > To prawda że cempek nie ma akcji?
on ma taką ilość jak nam obecnie panujący Prezydent akcji skotana, czyli kiedy jeszcze bawił się w ynwestora przed wypromowaniem go na głowe kraju, czyli całe 500 szt buahaaha
Dnia 2023-01-03 o godz. 13:40 ~J-23 napisał(a): > zapomniałeś dodać panie tj, panowie & panie * i aż dziw że moder tego nie usunął ,... a po za tym wszystko się zgadza > nasz wcpunk zawsze "wyprzedza" sanwilową rzeczywistość ,... > to co pisał jak hold snw z Lublina był po 5,8x , że lada moment będzie po 10 a i może po 50 zet sprawdziło się przecież w 111% > > Ps. > w tym roku nasz WC**** zaliczy 18 lat na snw PEŁNOLETNOŚĆ ,... GRATULACJE ** > > ------------------------------------ > ( * ) wg tzw. nowomowy > ( ** ) mało kto(Ś) w to wierzy, że wc**** ma akcje snw
Zastosowałem formę bezpłciową, bo tak naprawdę nie wiem, kto po tych szpryckach siedzi po drugiej stronie monitora :-D. Do pełnoletności mi jeszcze zabraknie, powinieneś to wiedzieć jako starsze, mocno przyszywane rodzeństwo :-)