• Sensortower - wyniki Autor: ~deps [89.65.234.*]
    Hunt Royale z rekordowym miesiącem, około 1,5 miliona baksów z micropłatności i z zwiększoną ilością pobrań. Dobre wyniki Darts Club, wygląda na to że firma nieco przestawia się z hyper casual bardziej na gry z midcore.
  • Re: Sensortower - wyniki Autor: ~Kluczowy [89.64.45.*]
    Za kilka dni będzie raport z przychodami za grudzień. Zakładam że będzie to ciekawy odczyt.
  • Re: Sensortower - wyniki Autor: ~SerekWro [31.0.103.*]
    ciekawe też że na appmagic po dwóch dniach Boombit jest 378 pozycji, 200 pozycji wyżej niż normalnie jest.
    niestety musiałem się trochę pakietu pozbyć więc płacze jak widzę wyniki, ale no cóż może jeszcze zdąże zakupić znowu przed 13-14zł.
  • Re: Sensortower - wyniki Autor: ~deps [89.65.234.*]
    Normalnie jest pomiędzy 600 a 700 miejscem. Teraz to zasługa dużej promocji w hunt royal na pakiety do gry, promka była 1-2 stycznia z okacji nowego roku. To samo było na boże narodzenie.

Bardziej istotne według mnie jest to czy rozreklamują tą gierkę że nie będzie w nią grało 300k osób miesięcznie tylko 3 miliony, to będzie dla mnie przełom
  • Re: Sensortower - wyniki Autor: ~Czekam [94.254.233.*]
    https://dm.trigon.pl/trigon-daily-05-01-2023/
    Czytać, myśleć
  • Re: Sensortower - wyniki Autor: ~wierzyciel [81.18.213.*]
    Dlatego dzisiaj rośnie. Ciekawe kiedy pokona Fishing Clash?
  • Re: Sensortower - wyniki Autor: ~Deps [31.61.178.*]
    Raczej nie prędko jeśli kiedykolwiek :D jeśli chodzi o płatności graczy, natomiast HR generuje 70% z płatności reszta reklamy A fishing clash prawie całość z płatności
  • Re: Sensortower - wyniki Autor: ~Mario [83.25.245.*]
    Powinni przekroczyć 10m prowizji, jeśli to pokażą w kolejnych miesiącach to będzie przełom na który czekam. Zawsze mówiłem, że Hunt Royale to hit na miarę Fishing Clash
[x]
BOOMBIT 1,89% 6,46 2025-10-30 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.