Wraz z końcem roku wyszyściły się zlecenia, więc pewnie zaraz znowu się pojawią (jakaś część). Jednak w dalszym ciągu będzie to mała ilość i nie wiele trzeba, żeby kurs wywindować naprawdę wysoko, a wtedy mogą zacząć się podłączać kolejne osoby i spółka być bardziej zauważalna, także trzymamy kciuki i czekamy!
Dzies już poszło 3700 ponad akcji wiec kurs powinien być w granicach 15 zł zgodnie z Twoja prognoza a wzrósł tylko do 6.30 wiec to nie prawda co piszesz .. po co ludzi w błąd wprowadzasz .. żeby do 22 zł kurs wystrzelił to trzeba pare ładnych sesji nie 6 ty akcji a 600 tys lub więcej kolego tak to widzę
Z chwilą pisania tego posta było tyle wystawione na sprzedaż, więc nie wprowadzam nikogo w błąd i była to prawda. Nie dawałem żadnej prognozy, tylko stwierdzałem fakt. Gdybyś wystawił wtedy zlecenie kupna 6k akcji po pkc to zatrzymało by się na widłach. Jest przecież ogólny dostęp do listy zlecen... tyle było, chociaż z tego co widzę to trochę już od tego czasu przybyło
Najważniejsze, że jest dobre wejście w 2023.
Jak kiedyś pisałem będzie ciekawie.
Jeszcze jak się cały sentyment zmieni i ułoży się kilka spraw dobrze to będzie pięknie
6200 poszło kurs poszedl do góry 20% jest szansa na poważne wzrosty tak mysle w najbliższych dniach , 6 startuje gra wiec może się dziac tutaj . Czas pokaże jestem dobrej mysli
ale tak rzeczywiście było rano, patrzyłem na arkusz zleceń i do końca czyli chyba rzeczywiście 22zł było koło 5 tyś akcji. dziwne było to, że rzeczywiście wszystkie zlecenia były z dziś