1. Wybiera się spółkę EZBOZ LIMITED – spółką prawa angielskiego („Inwestor”) – jako inwestora strategicznego Spólki, który nabędzie około 80 % udziału w kapitale zakładowym i głosach Spółki. 2. Spółka wykonała wstępne due delligence Inwestora, które zakończyło się pozytywnie. 3. Spółka zleci przeprowadzenia wyceny głównego aktywa Inwestora tj. platformy ECAP przez biegłego sądowego rzeczoznawcę w celu potwierdzenia tej wyceny. 4. Wskazana wycena zostanie sporządzona do dnia 22 stycznia 2022 r. 5. Do dnia 31 stycznia 2023 r. zostanie zawarta umowa inwestycyjna mająca na celu uregulowanie praw i obowiązków związanych ze sprzedażą większościowego pakietu akcji na rzecz Inwestora. 6. Do dnia 31 stycznia 2023 r. zostanie opublikowana nowa strategia Spółki.
No i masz jakiś wniosek jakiś przemyślenia że to dobrze że to źle? Skoro wklejasz to się podziel swoimi przemyśleniami bo akurat ESPI jest świeże i każdy je zna
Tak tak ja wychodzę bo mnie wystraszyliście hehe tylko coraz wyżej stawiam te 3 x 20 k akcji żeby wyciągnąć wam kurs haha. Ps skąd wiesz, że inwestycja nie trafiona jak nie ma żadnych szczegółów jak sami piszecie ?
Ynwestor z czego ty wychodzisz przecież ty nie masz wiedzy nie masz nic do napisania i co najważniejsze nie masz akcji , zwykly forumowy pucuś jesteś średnio yntelygentny co pisze swoje wypociny sam do siebie.. ani raz nic merytorycznego nie napisałeś tylko kwiczysz w kąciku że ci kurs zniżają
Nie zaniżam pokazałem ci tylko ze mam akcje bo się pucujesz ze nie mam. Więc już nie przekręcaj kota ogonem bo nie było nawet Tko i zlecenie było przez minute. Teraz ty pokaż ze masz te 150 k akcji bo coś jak pisałem mało wiarygodny jesteś. Wrzuć je w poniedziałek też o 16:55 może być tez na 0,30 groszy.