Poniewaz jestem wrazliwy na chamskie wpisy ,wiec zareagowalem .otoz ten rekin gpw .ktory szydzi i drwi z ewentualnych graczy zapomina o jednym .Bo jezeli przechwala sie o sprzedaniu akcji po 4zl to pozwole sobie zauwazyc ,ze 22.12 .2022 notowanie bylo minimum 4,40 natomiast 23.12 2022 notowanie bylo maksimum 3,88zl dlatego pytam kiedy ,komu sprzedal ten rekin po 4,0zl Zmieniam zdanie gdy gosc kupil na otwarciu po 8.80 ,to wtedy przyjm moje gratulacje ,Na przyszlosc nie drwij miej odrobine pokory i przyzwoitosci .Tak na marginesie przygladam sie spolce ,ale narazie nie kupuje Samych + w Nowym 2023 zyczy W....
Już wiele razy wyłapałem oszustów co pisali, że to oni wstawili na kupno ileś tam akcji a że była to okrągła suma więc było wiadome iż mamy do czynienia ze ściemniaczem bo w tym momencie za tą kwotę tylko ja wystawiłem ofertę kupna. To to się kręci. Tutaj jak i wszędzie indziej na klikę, która ma swoje zadanie do wykonania bo pracują dla jednej i drugiej strony często. Niektórzy są tylko po to by sobie coś napisać.