Dnia 2023-01-01 o godz. 20:32 ~Bollo napisał(a): > Nie mam niecałe 100k . Tylko ale biore po troche
To i tak nieźle. Mając bańkę można by już ruszyć do prezesa w odwiedziny na walne ;-). Ale mam przeczucie, że będzie jeszcze grubo, z resztą wrzucam tu od czasu to i owo, a ten link mnie w tym utwierdza: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/ https://www.youtube.com/watch?v=udvFITd3PIk Ciekawe jest jeszcze to: https://stacks.cdc.gov/view/cdc/6023 https://en.wikipedia.org/wiki/CONOP_8888
to kupuj ta banke rentierze… no chyba ze taki z ciebie rentier ze stac cie jedynie na banke na mleko, albo zeby sobie popisac na forum I zeby szukac I naganiac innych jeleni
Dnia 2023-01-02 o godz. 12:16 ~hmmm napisał(a): > to kupuj ta banke rentierze… no chyba ze taki z ciebie rentier ze stac cie jedynie na banke na mleko, albo zeby sobie popisac na forum I zeby szukac I naganiac innych jeleni
Jeleni to naganiali do punktów szczepień, hahahahaha!!!
Dnia 2023-01-02 o godz. 14:05 ~hmm napisał(a): > wspolpensjonariusze z Choroszczy ci tak naopowiadali? hmmm...ciekawe
Już widzę oczami wyobraźni, jak stoisz posłusznie w kolejce po tą berbeluchę, niczym bezdomny po darmowy posiłek. x-D Ale bezdomni mają więcej rozumu od takich "byznesmenów" :-).
ale ja tego nie negeje ze to ty widzisz oczami wyobrazni. Wszakze historia pokazala ze ta twoja wyobrznia potrafi ostro odjechac , tak jak na p5rzyklad z odpalem na Sanwilu ktory wieszczyles dwa lata temu a skomnczylo sie zjazdem
Dnia 2023-01-02 o godz. 15:13 ~hmm napisał(a): > ale ja tego nie negeje ze to ty widzisz oczami wyobrazni. Wszakze historia pokazala ze ta twoja wyobrznia potrafi ostro odjechac , tak jak na p5rzyklad z odpalem na Sanwilu ktory wieszczyles dwa lata temu a skomnczylo sie zjazdem
Gdyby nie tzw. szpryce, to kurs byłby na innych poziomach. I uważam, że będzie. Ciekawi mnie tylko, co wymyślą. A ty ustawisz się w kolejce po kolejną dawkę eutanazolu, bo popuścisz w majty ze strachu :-).
Dnia 2023-01-02 o godz. 17:17 ~hmm napisał(a): > Gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem. w majty to moze ty popuszczasz widzac kolejne poziomy kursu sanwila przez ostatnie dwa lata
Możesz sobie marzyć. Ty żeś poleciał i sobie soczek z gumijagód zapodał. To strach drogi kolego. Możesz udawać twardziela, sprintera, ironmana, a poleciałeś z podkulonym ogonkiem, bo tak ci kazali, nie myślałeś, po prostu robiłeś, co ci każą :-).
Dnia 2023-01-02 o godz. 22:27 ~hmm napisał(a): > Nie głuptaku :) to rozsadek i odpowiedzialnośc :) coś o czym wlasnie teraz pewnie uslyszales pierwszy raz w zyciu :) > i nikt mi nic nie kazał, tylko poszedlem dlatego ze mialem na to ochotę
Taaaaa, miałeś ochotę... Gacie pełne, aż nogawkami się wylewało. Rozsądek i odpowiedzialność... Zaszczep się, bo babcię i dziadka zarazisz, czy jakieś inne bzdety usłyszałeś? Zobacz, były chłopak Gardiasowej, zszedł na "zawał", pewnie zmiany klimatyczne, wyjątkowo ciepły styczeń... I nie odśnieżał podjazdu :-).
Dnia 2023-01-03 o godz. 08:50 ~Ktoś napisał(a): > Były Gardias znał się że środowiskiem Zatoki Sz. Dziwne, że akurat teraz gdy AX tam działa koleś w wieku 43 lat dostaje zawał.
Dnia 2023-01-03 o godz. 09:34 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-01-03 o godz. 09:19 ~ktoś napisał(a): > > Ponoć z szedł do garażu i tam go dopadł... ten zawał > > No wiesz, jeśli ścielenie łóżka czy też wynoszenie choinki może spowodować zawał, to czemu nie zejście po schodach? > Ciekawe, czy monitoring był?
O czym wy chłopcy tu goworzyście ? ? ? W małej SYCYLII takie wydarzenia to nic nadzwyczajnego ,..... Macie chyba ? ?? ciekawszy temat na tacy ,... tj. BATON (BATON 25 000) i to odnawialny na tzw. holdingu snw ,... rzecz rzadko spotykana tutaj ! ! ! ktoś * może z forum (nie bedę wymieniał po nicku) może w końcu zmądrzał ??
------------------------- ( * ) nie ten 'ktoś' z forum
Dnia 2023-01-03 o godz. 10:03 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-01-03 o godz. 09:34 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2023-01-03 o godz. 09:19 ~ktoś napisał(a): > > > Ponoć z szedł do garażu i tam go dopadł... ten zawał > > > > No wiesz, jeśli ścielenie łóżka czy też wynoszenie choinki może spowodować zawał, to czemu nie zejście po schodach? > > Ciekawe, czy monitoring był? > > O czym wy chłopcy tu goworzyście ? ? ? > W małej SYCYLII takie wydarzenia to nic nadzwyczajnego ,..... > Macie chyba ? ?? ciekawszy temat na tacy ,... tj. BATON (BATON 25 000) i to odnawialny na tzw. holdingu snw ,... rzecz rzadko spotykana tutaj ! ! ! > ktoś * może z forum (nie bedę wymieniał po nicku) może w końcu zmądrzał ?? > > ------------------------- > ( * ) nie ten 'ktoś' z forum
Czy to Sycylia, czy Watykan- nie ma znaczenia :-). Zawał to zawał, 43 lata to idealny moment na zejście z tego powodu ;-). A baton to nic nowego, stoi już od wczoraj, zostanie rozebrany, jak komuś będzie zależało na tym. Ale co się dzieje z twoimi perłami?
Dnia 2023-01-03 o godz. 10:26 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-01-03 o godz. 10:03 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-01-03 o godz. 09:34 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2023-01-03 o godz. 09:19 ~ktoś napisał(a): > > > > Ponoć z szedł do garażu i tam go dopadł... ten zawał > > > > > > No wiesz, jeśli ścielenie łóżka czy też wynoszenie choinki może spowodować zawał, to czemu nie zejście po schodach? > > > Ciekawe, czy monitoring był? > > > > O czym wy chłopcy tu goworzyście ? ? ? > > W małej SYCYLII takie wydarzenia to nic nadzwyczajnego ,..... > > Macie chyba ? ?? ciekawszy temat na tacy ,... tj. BATON (BATON 25 000) i to odnawialny na tzw. holdingu snw ,... rzecz rzadko spotykana tutaj ! ! ! > > ktoś * może z forum (nie bedę wymieniał po nicku) może w końcu zmądrzał ?? > > > > ------------------------- > > ( * ) nie ten 'ktoś' z forum > > Czy to Sycylia, czy Watykan- nie ma znaczenia :-). > Zawał to zawał, 43 lata to idealny moment na zejście z tego powodu ;-). > A baton to nic nowego, stoi już od wczoraj, zostanie rozebrany, jak komuś będzie zależało na tym. > Ale co się dzieje z twoimi perłami?
wc***** ja to zawsze perły wyrzucam przed wieprze ,... i całkiem dobrze na tym wychodzą w przeciwieństwie do ciebie ,... od 1.I. 2023 to już 18 rok ?? PEŁNOLETNOŚĆ moje GRATULACJE *
_____________________________ ( * ) tylko kto ci w to uwierzy ? ? ? ?
Dnia 2023-01-01 o godz. 21:27 ~cmpank napisał(a): > https://zbawienie.forumotion.com/t5-plaska-ziemia-czy-mozna-tej-teorii-zaprzeczyc
Dobrze, że jesteś ukierunkowany. Jeszcze niech CDC, armia amerykańska i NASA to potwierdzi, to będziesz wielki. Ale na razie jesteś na tym etapie: https://www.youtube.com/watch?v=B1bYhv_EyLk
Kolega sie chyba z choinki urwał I nie rozumie podstawowych rzeczy…… w grudniu obrocilo sie najwiecej od licpa bo sprzedawaliscie aby wykazac strate i uniknac podtaku, W koncu przeciez mało jest takich spolek jak Sanwil na ktorych jest az tak wielu umoczonych wiec nikogo nie powinno to dziwic. Nie dziekuj za wyjasnienie.