No chyba sie nie spodziewaliście że raport się pokażę skoro nie ma decyzji ?!! Jak tak to omg Zakładam że data 31 marca to już przewidują kolejne przełożenie decyzji pewnie na połowę/koniec marca
Też tak myślę, że bez decyzji nie opublikują raportu, a tym bardziej że zawieszenie notowań nie blokuje działalności spółki, więc jeżeli załatwią papierologię to na wiosnę mogą zacząć działać i dopiero odwiesić notowania. A po nowym roku, może się coś pozmieniać na lepsze w OZE.
zgadza się, może w międzyczasie coś jeszcze tam załatwią żeby dołożyć coś do farmy Przecież jakby teraz odwiesili to zeszłoby na 10g a jak będzie farma to wrócimy na 40-50g jak znowu nie podejdą na 1zł
Wyjątkowi krętacze to fakt!! Żeby rok opóźnić raport!! Wywalą ich z giełdy i tak się to skończy!! Dobrze że na prawa poboru nie zdążyli nikogo naciągnąć!!
dziwicie sie ze nie chca im dac pozwolenia? niby raport to nie wymóg ale i tak na to sie patrzy kogo sie wpuszcza na swoj teren, z takimi ludzmi interesów sie nie robi, oby ich tak potraktowali jak oni potraktowali akcjonariuszy, produkcja inf i nic wiecej ehhhh
Jak wycofają z giełdy to stracą tylko posiadacze akcji.Krzyżanowscy nic nie tracą bo będą mieć i projekt i spółkę .Mają władzęabsolutną Prezes zarząd etc.Spółka może działać dalej beż drobnych akcj....szy.
Trzeba się pogodzić z utratą kapitału...Wszystko w temacie.. To jest Koniec... Nadzieję miałam długo i wierzyłam że z końcem roku wszystko będzie oki. Wyprostują raport i odwieszą
ostatni gasi swiatlo, w styczniu pewnie ich usuną z gieldy, no a kto ma akcje decyzje podejmowal sam, nie lepiej kupic spolke z realnymi dochodami, dzialalnoscia itp? Nawet ciezko stwierdzic ze ta spolka to oze bo w historii chyba ani jednego panela nie postawili i ani jednego kabelka nie podpieli