• MCI w 2023r Autor: ~Andrzej [31.60.115.*]
    ...na forum Parkietu ważny głos ....i zgadzam się w 200%
    Wypowiedzial się młodddy....
    ja jestem srednim dugoterminowym akcjonariuszem od 12lat
    MCI kupiłem po 10,5 zł i czekam i śledzę ten papier i też mi zaczyna się kończyć cierpliwość co dalej ?
    Pułkownik ma rację ,że Czechowicz nie ma chęci .....iromany niszczą mu zdrowie tak jak redaktorowi Lisowi ..... a papier stracił siłę i perspektywy !!! A MY jesteśmy w czarnej d....
    Pzdrawiam kolegów
  • Re: MCI w 2023r Autor: milion_dolars [188.123.203.*]
    Prezes to wg. mnie taki trochę "Inwestycyjny PUTIN". Jeden i drugi robi wszystko żeby obrzydzić swój ogródek ... Putin Rosję, Tomasz MCI.

Niby jeden i drugi coś tam zrobili prze 20 lat, ale z Rosji uciekły duże koncerny, a z MCI fundusze..

Putin w d...pie ma swoich obywateli wysyła ich na wojnę z Ukrainą jako mięso armatnie ze słabym wyposażeniem, Tomasz ma gdzieś akcjonariuszy, a ich stopę zwrotu ma w głębokim poważaniu ...

Jeden i drugi robi drogie bankiety i imprezy wieszcząc propagandę sukcesu, rzeczywistości nie da się oszukać po stanie gospodarki Rosji i kursie MCI widać coś zupełnie innego.

Chłopaki kreują się w mediach na mistrzów sportu, Putin lata z kaczkami walczy z niedźwiedziami, ma czarny pas w judo (który mu odebrali) , Tomek zalicza kolejne ironmany biega po całym świecie i wspina się gdzie popadnie ... brakuje żeby tylko ścigał się z antylopami , czy wspinał po górach z kozicami górskimi.

O ile Putin ma ogólnie już przeje...ne, to Tomuś może jeszcze naprawić stracony czas i na to liczę w Nowym Roku.

Pozdro dla akcjonariuszy ...

• Re: MCI w 2023r Autor: ~Andrzej [31.60.115.*]
    "Drzewa umierają stojąc" to jest stan MCI na dzisiaj......to Casona napisał ale pasuje tu jak nigdy! Pzdr
  • Re: MCI w 2023r Autor: ~Volt [31.179.123.*]
    W przeciwieństwie do was, wie przynajmniej jak zarobić kasę, ma miliony, a wy ujadanie i marudzenie na forum.
  • Re: MCI w 2023r Autor: ~Andrzej [31.60.67.*]
    ......ach tak .....czyli ci jak bezmajtki i banksterzy w rządzie co przypisują majątki na żony i itd .....to należy pochwalać ich sposoby zarabiania kasy ? Brak słów na takie pochwaly !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.223.81.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.223.81.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ta [46.148.79.*]
    A dzisiaj sprzedaje po 2 akcje żeby kursu nie podbili do walnego
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Zefirek [31.179.123.*]
    A kto bogatemu zabroni?
[x]
MCI 1,03% 29,50 2025-09-19 17:00:00