• Życzenia na 2023 Autor: ~Mike [109.241.123.*]
    Panie i Panowie,

Życzmy sobie zdrowia i spokoju w 2023 r. Giełdowo życzę wszystkim lepszej koniunktury i dużych zysków z inwestycji.

A dla nas, zaparkowanych z kapitałem tu na Scope - obyśmy mieli jak najwięcej powodów do zadowolenia. Życzę wszystkim nowego ATH na kursie, obfitej dywidendy, udanego debiutu na GPW. Życzmy sobie globalnego sukcesu rynkowego PCR ONE i milestone payments dla Scope, rychłej komercjalizacji Bactermica i trafionych pomysłów z nowymi projektami. I ogólnie satysfakcji z faktu bycia akcjonariuszem, nie tylko w jej finansowym wymiarze.

Prezesowi Garsteckiemu i całemu jego teamowi - dalszej wytrwałości i sukcesów w realizacji wyzwań.

A nam tu na forum więcej luzu i ciekawych dyskusji :)

Szczęśliwego Nowego Roku!

• Re: Życzenia na 2023 Autor: ~Tomi [83.23.40.*]
    Wszystkiego najlepszego , dla nas inwestorow bedzie to bardzo dobry rok
  • Re: Życzenia na 2023 Autor: ~Pear [188.47.123.*]
    Dzieki, a ja zycze nam wszystkim wiecej takich forumowiczow jak Mike, dlaczego - chyba mowic nie trzeba :)
    P.S. To samo dotyczy niejakiego, zaginionego ostatnio, Carlosa R :)
  • Re: Życzenia na 2023 Autor: ~Zen [37.248.169.*]
    Mike jak i Carlos wielki szacun
  • Re: Życzenia na 2023 Autor: ~Yeti [31.61.187.*]
    Wszystkim życzę wytrwałości w podjętych decyzjach inwestycyjnych!
  • Re: Życzenia na 2023 Autor: ~CarlosRoca [89.78.143.*]
    To ja również Wam wszystkim życzę samej pomyślności w 2023 roku, a spółce żeby zrealizowała swoje plany stania się hub’em technologicznym na skalę globalną. No i oczywiście wysokich i ciągłych dywidend w nadchodzących latach..
  • Re: Życzenia na 2023 Autor: ~Rec [37.30.12.*]
    Ja również dziękuję za życzenia, przyłączam się do nich i optymistycznie patrzę w przyszłość jeśli chodzi o Scope. 2023 zapowiada się dobrze giełdowo na naszej perły.
    Mike i Carlos, również szacun dla Was. Piszcie tu jak najczęściej.
  • Re: Życzenia na 2023 Autor: ~Jak [178.43.244.*]
    Samych sukcesów dla Was i dla Scope!!!
[x]
SCPFL -1,39% 113,20 2026-05-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.