To typowe dranie mają akcje po kilka groszy i ubierają leszczy gdzie jest KNF skoro były zapisy po 1,8 wiem ze to jest szulernia nie giełda dlatego sprzedałem i odliczę sobie bo mam duże zyski
"... Z informacji, które posiada Emitent, CDT2 nie wyklucza, iż po nabyciu Akcji od PlayWay, podejmie działania mające na celu zbycie wszystkich lub części Akcji na potrzeby spłaty zobowiązania, o którym mowa powyżej tj. zapłaty na rzecz Emitenta do dnia 1 czerwca 2023 roku kwoty 895.644,00 zł z tytułu sprzedaży Udziałów. ..."
Jeśli w nowym roku nie ruszy up będę rozczarowany. Ok. Spadło -10% poniżej dołka na 40 gr na ostatniej sesji roku. Rozumiem trzeba niżej aby więcej zarobic.... Ale chyba wystarczyło?? Zarobicie drodzy animatorzy x10. Mało?
Ja dzisiaj nabyłem 10k potrzymam i zobaczę co dalej ….cieszę się bo chciałem 28 kupić ale coś mniej tchnęło aby poczekać średnia 0.38 gr pozdrawiam i czekamy ze trochę odbije jak Simfabric
dopiszę jeszcze może nie podali ceny sprzedaży, dlaczego? jeśli ona odbiega od tego co dzisiaj i Play oddał po powiedzmy 20 groszy? na slim oddali po 2 zeta a kurs był chyba około 7... nie wiem, ale chyba trzeba obserwować bo jak ktoś te 1,7mln akcji dostał z dużym dyskontem to sypać może ulicy i ma zacny zysk, nie zdziwi mnie jak poleci na 25 groszy mogę się mylić, ale przykład slim wymowny
wszystko? chyba nie ma ceny sprzedaży a ona jakby ważna? no bo jak oddali po 20 czy 25 gr to kupiec ma czym sypać nie za bardzo wierzę, że oddali po 50gr...wtedy by raczej nie było takiej zwały cóż zobaczymy