• Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~uczen36 [5.173.97.*]
    Widzicie. Opadania powoli czy góra i do przodu
  • Re: Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~szaman [5.173.170.*]
    Potrzebny byłby jakiś komunikat o zamówieniach tych agregatów, ile sztuk, czy to pewne. Aby dostać się na tamten rynek, trzeba trochę posmarować, taki kraj. czekamy. póki nie będzie informacji, będziemy spadać. takie mam zdanie w tym temacie
  • Re: Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~Zbylu [91.123.181.*]
    Ponad 30 groszy w styczniu. Wg mnie do tego doprowadza. Jeśli fizycznie zarobią kasę w q1 to będzie ponad 50 gr. Jeśli dalej będą ściemniać, to zjazd w okolice 10-15 gr
  • Re: Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~Rob [88.156.208.*]
    Ja obstawiam 15 gronie w najbliższej przyszłości.zobaczymy.czas pokaże kto był bliżej.
  • Re: Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~src [83.26.174.*]
    Za szybko spadać nie będzie bo masa leszcza się ubrało i póki co będzie trzymać.
    Stawiam że prezio puści komunikat o jakieś umowie warunkowej albo list intencyjny. Puszczą jakiś agregat choćby że złotówka zysku tylko po to by spółka pozbyła się wizerunku gniota bez działalności operacyjnej.
    Dopiero kolejne wyniki kwartalne otworzą oczy.
    Ja się zastanawiam czy KNF zbada te zbieranie papieru od 13gr przed komunikatami. Chyba że ktoś wierzy w przypadek
    Przecież ten komunikat i ewentualne zamówienie to jest element tej ściemy
    Raz na jakiś czas coś zrobić, niekoniecznie zarobić ale mają spokój od organów giełdy bo w innym wypadku wypad.
    To i tak cud że takie badziewie jest notowane
    Rozumiem start upy które potrzebują siana i wchodzą po kapitał ale tu spolka weszła bez emisji a zaraz po debiucie zaczęło się wielkie sypanie które trwa do dziś
    Cztery lata a spolka bez jakiegokolwiek rozwoju za to byly emisja, konwersja, masa komunikatów które sugerowały coś do czego nigdy nie doszło i ogólna żenada jeśli chodzi o rzetelność prowadzenia spółki.
  • Re: Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~zbylu [91.123.181.*]
    Ile masz tych akcji, ze taka siejesz propagandę? Jaka krzywde Bouwer ci uczynił?
  • Re: Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~Saks [31.0.47.*]
    okradł mnie z pieniędzy przedstawiając fałszywe informacje!!!!!!!!!!
    niech się WALI!!!!!!!!!!!!!!
    Propagande? W którym miejscu?
    Kosiński założyciel się nie wysypał z akcji? Gnv(spolka zoo prezesa) nie dostało akcji termo za swoje nie wiadomo ile warte udziały?
    Umowy na wiele milionów z poprzednich lat doszły do skutku?
    Umowa z sah trading bv?
    Emisja bez pp dla znajomych nie miała miejsca?
    Gnv nie sypie akcjami? Prezes nie sypie akcjami?
    Kolejny ubrany zaklina rzeczywistość bo myśli że mu to pomoże wyjść z tego gniota
  • Re: Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~Rob [88.156.208.*]
    15 groni
  • Re: Jaki scenariusz po nowym roku Autor: ~lilka [83.30.55.*]
    ja mam skojarzenia z aquatech (czy jakoś tak) , tam prezes wyszedł ze spółki i ulica została z akcjami
[x]
COREY 1,07% 0,38 2025-12-05 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.