Trend spadkowy sie jednoznacznie zakończył ... przynajmniej w średnim i krótkim terminie. Moim zdaniem długoterminowo także. Teraz powinno jeszcze trochę wybić w górę potem powrót (korekta) do 1,6 i potem góra. 1,6 to teraz opór bedzie, ale powinniśmy wrócić do 2,0, albo i wyżej. Takie mam spostrzeżenia swoje do do kursu WAS.
niżej j niż 1,6 nie spadnie. bo na wykresie masz tam teraz opór ... no chyba ze się co dodatkowo niefajnego wydarzy w najbliższych dniach w WAS lub ogólnie na rynkach ... ale póki co nie wydaje mi się, potem odbicie w kierunku 2,0 lub (oby) wyżej
Zgadzam się z tobą całkowicie. Wymienię zakupione akcdopiero po na byciu praw do dywidedy. 2zlote na pewno ale po cichu mysle o 3. Pozdrawiam i życzę zysków w nowym roku
Dziwne, że nie zjechało wiecej tylko kurs dalej ciśnie w górę. Ale obrót taki sobie, więc taki ruch znikąd i za nic na kursie WAS. Co dalej? Czyżby jazda do 2,0 i potem większy spadek?
Dziwne, że nie zjechało wiecej tylko kurs dalej ciśnie w górę. Ale obrót taki sobie, więc taki ruch znikąd i za nic na kursie WAS. Co dalej? Czyżby jazda do 2,0 i potem większy spadek?
Sam słusznie wytypowałeś zachowanie kursu, czemu się dziwisz? Myślę że KPO da takiego kopa dla całej branży IT, OZE itp by przebić w przypadku WASKO 2.0 i zostać na tym poziomie dłuższy czas aby stał się poziomem wsparcia. Osobiście uważam że dopiero 3,5 i wyżej będzie dopiero hossa.
Chyba dopiero teraz kurs wraca do 1,6 POtem pociśnie w górę KPO to jeszcze .... hohoho - może koniec roku A kurs 3,5 ;) raczej nie teraz 2,0-2,5 max poki co, ale najpierw korekta
wczoraj kurs podskoczył do 1,67 nie wiedzieć dlaczego dziś mamy już 1,685 nie rozumiem, nie wiem, ale podtrzymuje ze do raportu, a nawet po kurs dopłynie najpierw do 1,8, potem do 2,0 i być może więcej