• Może w końcu to spadnie? Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Bo dla mnie, spadek akcji będzie sygnałem, że dopuszczenie akcji się zbliża. Nie wierzę, że po tym kurs będzie powyżej 50 gr. A z drugiej strony bez dopuszczenia spółka jest martwa inwestycyjnie.
  • Re: Może w końcu to spadnie? Autor: ~Hmmm [95.91.249.*]
    Paulinka, wydajesz się taka elokwentna.

Co spowodowało, że zainwestowałaś w spółkę pato? Mam na myśli poprzedniego właściciela.
  • Re: Może w końcu to spadnie? Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Czysta spekulacja i chciwość. Nawet kilka kółek mi wyszło. a potem ubranko na lata, gdy kurs zjechał na grosze po zapowiedzi emisji pp. No i kolejny błąd - wejście w emisję. Także, Patro dał mi lekcję którą będę pamiętała długo.
  • Re: Może w końcu to spadnie? Autor: ~Bob [31.0.43.*]
    Posiadasz akcje wiec powinnaś byc za tym żeby roslo a nie spadalo, no chyba że chcesz dokupić...
  • Re: Może w końcu to spadnie? Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Została mi tylko seria F , ponad 70 k. Reszty się pozbyłam jeszcze za Patro. Dlatego do spółki mój stosunek jest neutralny, A nie wierzę, że na akcjach kupionych dawno temu po 18 gr uda mi się zarobić. Będę zadowolona jak odzyskam przynajmniej to co władowałam.
  • Re: Może w końcu to spadnie? Autor: ~ppp [31.0.125.*]
    1. dla mnie jesteś dokładnie tym samy trollem co chudy january - ten sam cwaniak kupił jak było po groszach i zaczął pierdzielić bzdury jak było wysoko by starczyło mu chętnych na opchnięcie po kilka złotych jego akcji. Teraz zaczyna swoją zabawę od nowa tylko w drugą stronę jak Paulinka. Nawet jeśli nie jesteście tą samą osobą i nie mieliście takich intencji to właśnie tak nauczyłem się w ciągu roku postrzegać ludzi "grających" na giełdzie.
    2. Wzrosty będą - za kilka długich lat i to duże, jeśli firma dotrwa to zarobią wszyscy, nie będzie to zależeć od firmy tylko od tego czy reszta frajerów zmęczy się i odda akcje za grosze cwaniakom którzy pociągną to spekulacyjnie do góry i wcisną znowu swoje akcje naiwnym którzy będą myśleli że dobrze kupili - to co piszę dotyczy nie tej spółki a całego cyklu na giełdzie
    3. skoro masz akcje społki naprawdę nie rozumiem srania w we własne gniazdo - brzydzi mnie to!
    4. obym się mylił bo inaczej ludzki wysiłek, pracowitość i osiągi nie ma znaczenie wobec sterujących giełdami oszustów
  • Re: Może w końcu to spadnie? Autor: ~ppp [31.0.125.*]
    czekam więc na 200zł przez jeden miesiąc za powiedzmy 7 lat. Jeśli w międzyczasie będzie 7zl dzięki ciężkiej i uczciwej pracy ludzi z manydev których cenię mimo że nie znam (kolejna moja naiwność nie dająca mi się do reszty na giełdzie zbydlęcić) to dobrze.
[x]
MANYDEV 0,00% 0,69 2025-09-12 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.