Bo dla mnie, spadek akcji będzie sygnałem, że dopuszczenie akcji się zbliża. Nie wierzę, że po tym kurs będzie powyżej 50 gr. A z drugiej strony bez dopuszczenia spółka jest martwa inwestycyjnie.
Czysta spekulacja i chciwość. Nawet kilka kółek mi wyszło. a potem ubranko na lata, gdy kurs zjechał na grosze po zapowiedzi emisji pp. No i kolejny błąd - wejście w emisję. Także, Patro dał mi lekcję którą będę pamiętała długo.
Została mi tylko seria F , ponad 70 k. Reszty się pozbyłam jeszcze za Patro. Dlatego do spółki mój stosunek jest neutralny, A nie wierzę, że na akcjach kupionych dawno temu po 18 gr uda mi się zarobić. Będę zadowolona jak odzyskam przynajmniej to co władowałam.
dla mnie jesteś dokładnie tym samy trollem co chudy january - ten sam cwaniak kupił jak było po groszach i zaczął pierdzielić bzdury jak było wysoko by starczyło mu chętnych na opchnięcie po kilka złotych jego akcji. Teraz zaczyna swoją zabawę od nowa tylko w drugą stronę jak Paulinka. Nawet jeśli nie jesteście tą samą osobą i nie mieliście takich intencji to właśnie tak nauczyłem się w ciągu roku postrzegać ludzi "grających" na giełdzie.
Wzrosty będą - za kilka długich lat i to duże, jeśli firma dotrwa to zarobią wszyscy, nie będzie to zależeć od firmy tylko od tego czy reszta frajerów zmęczy się i odda akcje za grosze cwaniakom którzy pociągną to spekulacyjnie do góry i wcisną znowu swoje akcje naiwnym którzy będą myśleli że dobrze kupili - to co piszę dotyczy nie tej spółki a całego cyklu na giełdzie
skoro masz akcje społki naprawdę nie rozumiem srania w we własne gniazdo - brzydzi mnie to!
obym się mylił bo inaczej ludzki wysiłek, pracowitość i osiągi nie ma znaczenie wobec sterujących giełdami oszustów
czekam więc na 200zł przez jeden miesiąc za powiedzmy 7 lat. Jeśli w międzyczasie będzie 7zl dzięki ciężkiej i uczciwej pracy ludzi z manydev których cenię mimo że nie znam (kolejna moja naiwność nie dająca mi się do reszty na giełdzie zbydlęcić) to dobrze.