• Mielu dałeś radę przejść 100 gier w 2022? Autor: ~Wwl [5.173.153.*]
    Akcjonariusze DDI czekają aż się pochwalisz na Twitterze. W szczególności gracz. Haha
  • Re: Mielu dałeś radę przejść 100 gier w 2022? Autor: ~Gracz321 [5.173.178.*]
    Nie wiem co robi kolega gracz, ale ja sie ewakuowalem kilka dni po premierze SCs, choc i tak o te kilka dni za pozno. Natomiast przyznaje ci racje wwl, co do tego, ze prezes jest w mojej ocenie hamulcowym tej spolki. Forma twojej wypowiedzi jest czesto zbyt ostra, ale widze ze masz sporo racji.
  • Re: Mielu dałeś radę przejść 100 gier w 2022? Autor: ~Breton [79.255.54.*]
    Szacunek, ze zauważyłeś i jesteś w stanie przyznać się do błędu oceny spółki. gracz raczej tkwi w swoim uniwersum i nie dostrzega ze ddi to na dzień dzisiejszy chybiona inwestycja bądź nie chce się oficjalnie przyznać. Obserwuje i pisze z innych nickow co tez świadczy o człowieku.
  • Re: Mielu dałeś radę przejść 100 gier w 2022? Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Przecież to jest klasyk zagrywki tzw. naganiacz na akcje, aby podbić kurs i wyjść jak z największym zyskiem / najmniejszą stratą. Pewnie już dawno sam podwinął żagle i go na tej spółce nie uświadczycie. A ludzie zawsze będą chwalić to w czym siedzą i posiadają, a wszelkie objawy innego zdania na ten temat będą pacyfikowane i zostaniesz wyzwany od trolla... człowiek chciał dobrze dla innych, ale takie życie.
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.