Tutaj kurs jest sterowany od samego początku. Ostatnimi miesiącami mniej więcej w przedziale 22-24. Jaki by popyt się nie pojawił, to zawsze podaż go zaspypie.
Dajcie sobie spokój z tym śmietnikiem , ja tu się męczyłem z 3 miesiące i koniec końców wyszedłem ze stratą ( z5%) , wczoraj wywaliłem akcji za kilkadziesiąt tysięcy i jak widać dobrze zrobiłem bo To coraz niżej , pieniądze przeznaczyć muszę na zakup mieszkania , bardziej się opłaci niż trzymać ten syf , obrot zerowy , nikt się tym nie interesuje , automat ciągle steruje kursem , nie ma siły papier
No nie miałeś cierpliwości i tyle , kurs będzie trzymany w okolicy 21-23 do czasu aż wyjaśni się kwestia opcji strategicznych , zmienność duża raczej teraz nie wchodzi w grę . Brak zmienności zniechęca w inwestowanie , obroty coraz mniejsze , animatorowi to pasuje bo ma za zadanie trzymac kurs . Ja osobiście liczyłem na szybsze wyjaśnienie sprawy , na rynku można zarobić na innych spółkach w tym czasie tyle ze nigdy nie wiadomo co przyniesie jutro .
Taki sam syfilis jak TSG.
2 śmiecie, które powinny opuścić już parkiet. Graja tylko automaty na zbijanie kursu. Algorytm. Co ciekawe na TSG po 80% spadku nadal siedzą Shoty i graja nadal na .... spadek. A barany z TFI dokupowały po 350 zł - teraz myślą jak z tego goufna wyskoczyć.
TSG ma problem z zarządem, który sypie akcjami co roku i nie ma planów na przyszłość. Dodatkowo odwalili ścieme z opcjami. Na HUG jest aktualnie poprawianie ARPU przez własny sklep dla VIPów. Dodatkowo zobaczymy jak przez przeglądarkę będą zarabiać. Przegląd opcji wg komunikatów wynikał z zewnątrz. NA plus dodałbym najniższą wycene do aktywów spółki - 2,x . Patrząc na AT to jest miejsce jeszcze do około 2,40 dla 66% Fibbo od ostatniego szczytu więc tragedii nie ma. Przy bardzo wątpliwym zjeździe na 50% fibbo wycena robi się absurdalnie atrakcyjna.