Znowu jakaś maruda z 11Bit "troszczy" się o naszą spółkę.
Ten cwany lisek chciałby zjeść ciastko czyt. sprzedać na górce 11BIT i mieć ciastko czyt. posiadać nisko wyceniane CRJ zanim zacznie się wycena pod Chimera.
IMHO. Lepiej posiadać spółkę z pełną kasą gotówki circa 80 mln, o stosunkowo niskiej wycenie, w której nie ma uwzględnionej jeszcze Chimera C/Z 12 niż spółkę z C/Z 45, gdzie bardzo duży sukces głównej gry jest już uwzględniony a obecne zyski delikatnie mówiąc są beznadziejne.
Sam mam akcje Creepy Jar,ale nie będą zmyślał jak ty,że "wszystko gra","cena rośnie" i "są mega obroty". Mam akcje Creepy i 3 razy więcej 11bit,zastanawiam się czy nie sprzedać Creepy,bo to co się dzuieje na tej spółce od wielu miesiecy to żenada. Dziś Creepy 200 tys zł obrotów na giełdzie,a 11bit ma obrót 3,8 mln zł,więc gość dobrze pisze,że obroty na Creepy to wstyd,inwestorzy przechodzą na 11bit.To są fakty,a jak ty się oszukujesz to Twoja sprawa.Tylko,Ci co się oszukują na GPW to najczęściej dostarczyciele kapitału,którzy tracą pieniądze.Według różnych statystyk około 85% inwestorów indywidualnych traci na naszej GPW.
Co za marny trolling, jestem przekonany ze ty i ten cały michal to jeden i ten sam troll! W takim razie sprzedaj akcje bajkopisarzu, których nie masz przed zaprezentowaniem Chimera i dopakuj super taniutkie akcje 11Bit, kup sobie też tabletki na uspokojenie bo w wycenie macie ogromny sukces FP2 :))) Premiera musi być wzorowa bo inaczej macie pozamiatane. Akcjonariusze CRJ nie musza się martwić bo w wycenie nie ma nawet w pełni ujętego GH a o Chimerze już nie wspominając.
Możesz mnie nie obrażać? sam jesteś trollem,ponieważ od dawna wszystkich obrażasz i zmyślasz wiele historii.Wiem,że to mulenie ceny na Creepy doprowadza cię do furii,ale nic na to nie poradze.11Bit to nie tylko premiera FP2,będą jeszcze INNE PREMIERY 11BIT,udajesz,czy nie wiesz tego? Jeśli chodzi o wycenie.Kilka tygodni po premierze FrostPunka cena akcji 11BIT to 540 zł,sprawdź jaka teraz jest cena 11BIT "ekspercie".Pisząc "kup sobie też tabletki na uspokojenie bo w wycenie macie ogromny sukces FP2 :)))" tylko się ośmieszsz i to mocno ośmieszasz. Lepiej sprawdź jaka była cena akcji Creepy Jar przed właścią premierą Green Hell,otóż zdecydowanie niższa,niż obecna cena Creepy,czyli według Twojej logiki OBECNA WYSOKA WYCENA Creepy zakłada sukces Chimery i nie ma pola do wzrostu heh.
Ogólnie piszesz kompromitujące rzeczy,a najlepsze,że ja mam troche akcji Creepy Jar,bym Ci wkleił screen z akcjami Creepy,ale przed chwilą wstałem i nie mam czasu wkleić,ponieważ jade na urlop,za dwie godziny będę na autostradzie,a musze jeszcze coś zjeść i kilka rzeczy popakować do plecaka.Wracając do głównego wątku,mam troche akcji Creepy,ale nie zamierzam dokupywać,ponieważ to zamulacz,spółka marazm,o wiele bardziej cenie sobie 11BIT.Obroty na 11Bit i Creepy jasno pokazują gdzie jest akumulacja inwestorów i co się szykuje na 11bit.Oczywiście doprowadza to CIEBIE do furii,ale takie są fakty.Jeśli lubisz się oszukiwać,to dalej sobie wmawiaj,że jest duże zainteresowanie akcjami CreepyJar,tylko dobrze wiesz,że to BZDURA.