• Cormay znowu na zielono Autor: ~Co [89.204.138.*]
    a malkontenci swoje ha ha ha
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~Co [178.235.184.*]
    No co jest inwestory, gdzie komentarze? Dziś Cormay 5% w górę i cisza na forum..... zaskoczeni?
    A to dopiero początek wzrostów.
    Bo wiem o czymś o czym wy nie wiecie ha ha ha.
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~Andrzej [80.215.193.*]
    Czekam na 1,60 zł.
    Cierpliwości , tyle mogę powiedzieć.
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~Były [82.132.213.*]
    Tak jak zakładałem, wyjdzie na pokład szczur jak zacznie rosnąć …. Mamma Mia ! Jak było na czerwono to kryłeś się haniebnie a teraz udajesz geniusza giełdowego …mamma Mia ! Brak slow aby określić takiego dzieciaka.
    Skoro 50 latek to dla Ciebie dzieciak, to gratuluję intuicji. Skoro i nią zamiast sprawdzoną informacją kierujesz się przy podejmowaniu decyzji o inwestycjach, to również gratulacje.
    I jeszcze jedno, tak jak ty, tak i ja synku, mam prawo do komentarza na tym forum, a ze nie po drodze nam w temacie Cormaya, bo tam gdzie ty widzisz katastrofę, ja widzę dokładnie coś odwrotnego, to nie powód abyś nazywał mnie szczurem, bo każdy ma prawo do własnego zdania i wyrażania go, a ubliżanie komuś tylko dlatego, że ma inne zdanie, to nic innego jak prostactwo i brak kultury osobistej. Rozumiem, że pod przykrywką anonimosci łatwiej ci kogoś obrzucić błotem i zgrywać bohatera i zakładam że tym się kierujesz, bo gdybyś miał wypisywać to co wypisujesz na mój temat pod swoimi prawdziwymi danymi, raczej byś się nie odważył, bo zdajesz sobie sprawę czym to mogło by grozić.
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~YorX [188.47.117.*]
    Dziesiątki było takich przed tobą którzy "coś wiedzą". Przejdzie ci po 2-3 miesiącach.
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~Były [2.101.185.*]
    Intuicje maja kobiety inteligencie a nie mężczyźni ….mama Mia ! Ty piszesz o odwadze grożąc mi przepisami karnymi ? Tym czym ja się kieruje nie będziesz w swoim życiu w stanie sobie nawet wyobrazić bo to co dla mnie jest sufitem dla ciebie jest podłoga.
    Ja cykorom nie jestem i w swoim życiu walczyłem nie tylko ze samym sobą ale rowniez z typami na których bałbym sie spojrzeć z daleka. Tyle i tylko.
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~Co [82.113.121.*]
    Dokładnie chłopczyku, tam gdzie dla ciebie sufit, to dla mnie podłoga czyli dno, muł i wodorosty, co nieustannie pokazujesz swoimi wulgarnymi wpisami., ha ha ha to chyba odwrotnie leciało i coś pomieszałeś, a o intuicji się doucz bo nie tylko kobiety ja mają, smrodzie. I jeszcze jedno, nikt ci nie grozi kozi bobku , naucz się czytać, że zrozumieniem, a potem komentuj. Dzisiaj dalszy ciąg wzrostów, kurs dotyka 0,90 więc co ty na to inwestorku za dychę ?
    Tutaj będzie dużo wyżej, ale jak widać taki cep jak ty nie potrafi tego ogarnąć i z frustracji pozostaje Ci tylko ublizanie na forum, bo anonimowo wiec można hahaha bohaterek. Na GPW jestem od czasów gdy ty na własne goofno papu wołałeś , więc nie ucz księdza pacieża. Widac, że twoje wpisy to wynik frustracji, zapewne utopiles tutaj trochę kaski i wyjesz , bo tyle ci zostało. I ostatnie pytanko... co bierzesz, co ćpasz ? bo nikt normalny nie stworzył by czegoś takiego jak ty, bez jakiejś używki ha ha ha ha. Mama Mia buahahahaha makaroniarzu.
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~mv [74.65.245.*]
    No niezła merytoryczna dyskusja się wywiązała na tym forum. Gratulacje!!! Przed Świętami tu ostatni raz wchodziłem i tak prawdę napisawszy to nie widzę tu żadnych zmian. Kurs dalej poniżej 90 groszy, czyli padaka trwa nadal. Marzyciele trwajcie dalej :-)
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~Mol [5.173.132.*]
    Na zielono z czerwonym odblaskiem kolejny rok coraz nizej
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~Kufel [83.22.21.*]
    Obywatelu Co
    Na jakiej podstawie twierdzisz, że tu będą dużo większe poziomy?
    Wierzysz w nowe analizatory?
  • Re: Cormay znowu na zielono Autor: ~Co [2.247.249.*]
    Jedyne w co wierzę to życie pozagrobowe , a spowiadam się w konfesjonale.
    Obserwuj cierpliwie, to co będzie się tutaj działo i nie zadawaj zbyt wielu pytań. Najlepszego w Nowym kolego.
    Wierzysz w życie pozagrobowe ahahhahah a spowiadasz się w konfesjonale hahaha no tak .wel do .wela bradzo dobrze przywiera. Par..o takich prostaczków jak ty to łamie na pół- zapamiętaj sobie i bez dalszej dyskusji z grubym tłukiem.
    Hahahaha w cyrku powinieneś pracować z takim słownictwem i bawić publiczność hahahahaa ludzie trzymajcie mnie i Jeszcze kopiuje moje wypowiedzi bo sam nie potrafi się wypowiedzieć ….. ludzie trzymacie mnie - frajerzyno marny jesteś i to nie tylko widać ale również słychać. Takich cw.li w więzieniu to jest wielu a wszyscy wiedza co robią.
[x]
CORMAY -0,49% 0,41 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.