• Wezwanie po 1,20zł Autor: ~Crokus [138.199.26.*]
    Ktoś coś słyszał??
  • Re: Wezwanie po 1,20zł Autor: ~EmerytowanyPolicjant [31.61.168.*]
    Tak słyszałem o wezwaniu do prokuratury za rozsiewanie fałszywych informacji mających na celu osiągnięcie korzyści majątkowych.
  • Re: Wezwanie po 1,20zł Autor: ~Lekarz [5.173.104.*]
    Zapraszam
  • Re: Wezwanie po 1,20zł Autor: ~Sylvek [5.184.120.*]
    Hahaha 1,20zł wezwanie, dobre :-) Trole dwoją się i troją żeby tanie akcje wyłudzić, a sprzedających po tych cenach jak na lekarstwo!!!
  • Re: Wezwanie po 1,20zł Autor: ~Jorgu [130.41.60.*]
    Ja słyszałem. Tylko, że to inna spółka była. Taka bez długów i bez niewydarzonych naganiaczy. To była taka spółka, że każdego roku był zysk netto powyżej zera oraz odpowiednia dywidenda dla akcjonariuszy. Spółka ta publikowała rzetelne raporty i prawie zawsze realizowała swoje plany. Nikt w tej spółce nie widział odpisu w wysokości 14mln zł bo zarząd i pracownicy nie umieli zrealizować najprostszych zapowiedzi. Prezesi zajmowali się swoją pasją czyli działalnością spółki. Spółka ta nigdy nie pozbywała się swojej siedziby oraz nie zwalniała pracowników z powodu braku kasy. Można by dalej wymieniać ale przecież wszyscy wiedzą.
  • Re: Wezwanie po 1,20zł Autor: ~Johnny_Pollack [154.16.49.*]
    Wezwanie wezwanie to po średnich z 3 miesiące.
    Średnia około 1zł
    Nikt nie bierze nawet poniżej 1zł!
    94 groszy i nie ma zainteresowanie tutaj!
  • Re: Wezwanie po 1,20zł Autor: ~pari [188.213.34.*]
    marzyciel kto to ci zaplaci 30procnt ponad cene akcji?? szukasz naiwnych??
  • Re: Wezwanie po 1,20zł Autor: ~Osv [185.253.97.*]
    Ja słyszał że kościelnemu się oszczędności kończą a w vivid odsunęli go od prezesowania już ponad rok temu więc nie zdziwiło by mnie jakby wyrzucał małe pakieciki ba ile wolumen pozwoli żeby mieć na rachunki bo drożyzna szaleje
  • Re: Wezwanie po 1,20zł Autor: ~Lekarz [5.173.112.*]
    Zapraszam
[x]
VIVID -0,47% 1,05 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.