• DO ZNAWCOW Autor: ~OBSERWATOR [85.221.139.*]
    Jest tutaj wielu komentatorow, ktorzy wiedza dokad "musi" cena dojsc i jaka LUKE trzeba zamknac. Mam dlugi staz na gieldzie ale nikogo nie pouczam czy nalezy sprzedac czy kupic. Mam taka mysl, ze tutaj nastapilo cos w rodzaju powstania NOWEJ SPOLKI. Duze znaczenie ma zmiana glownego akcjonariusza. Wykres wyglada jak hiperbola. Wierze w dalszy dobry dla akcjonariuszy rozwoj wydarzen. Jak czytam _ ale was ubrali, to wspolczuje autorom tych tekstow. Mnie ubrali 90 % nizej niz aktualna cena.
  • Re: DO ZNAWCOW Autor: ~Tomaszek [37.47.175.*]
    90% niżej tj?
    Bo chyba z matematyką nie było po drodze?
  • Re: DO ZNAWCOW Autor: ~laik [153.19.102.*]
    Znaczy 0,012
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.205.16.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: DO ZNAWCOW Autor: ~OBSERWATOR [85.221.139.*]
    Z matematyka i z LOGIKA bylo po drodze. Powinienem napisac,, ze mam plus 90 %. Teraz mam juz ponad 100 %. Koledzy ,ktorzy mnie przylapali maja za to ........ satysfakcje i dobre mniemanie o swojej blyskotliwosci.
  • Re: DO ZNAWCOW Autor: ~rysi [46.205.214.*]
    Dnia 2022-12-28 o godz. 12:10 ~OBSERWATOR napisał(a):
    > Z matematyka i z LOGIKA bylo po drodze. Powinienem napisac,, ze mam plus 90 %. Teraz mam juz ponad 100 %. Koledzy ,ktorzy mnie przylapali maja za to ........ satysfakcje i dobre mniemanie o swojej blyskotliwosci.

ZAPEWNE TYŚ ZE STAJNI ZALEWSKIEGO BO WY ZAWSZE WIECIE PIERWSI O TZW. INFACH
  • Re: DO ZNAWCOW Autor: ~OBSERWATOR [85.221.139.*]
    Nie jestem z zadnej stajni, nie wiem kto to jest Zalewski. Preferuje sporty INDYWIDUALNE.
[x]
SOLARINOV -1,09% 0,07 2025-10-17 16:06:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.