Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > Liczba akcji = 311 mln > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU.
Zostań na snw . ale REKORDU * wcpunk już i tak nie pokonasz 17 lat kiblowania A co do liczby akcji , to tylko przypomnę , że tzw. lubelski holding miał ich tych akcji prawie MILIARD , a KASA z emisji (prawie) MILIARDA akcji ok. 54 MILIONY zet w magiczny sposób (prawie) już WYPAROWAŁA
_____________________ ( * ) już chyba on sam (wcpunk) tylko w to wierzy
Dnia 2022-12-28 o godz. 12:50 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > > Liczba akcji = 311 mln > > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU. > > Zostań na snw . ale REKORDU * wcpunk już i tak nie pokonasz 17 lat kiblowania > A co do liczby akcji , to tylko przypomnę , że tzw. lubelski holding miał ich tych akcji prawie MILIARD , a KASA z emisji (prawie) MILIARDA akcji ok. 54 MILIONY zet w magiczny sposób (prawie) już WYPAROWAŁA > > _____________________ > ( * ) już chyba on sam (wcpunk) tylko w to wierzy
No widzisz, a ty byłeś świadkiem tego wszystkiego :-). Jak się tu pojawiłem, to ty już ładnie na forum Sanka gaworzyłeś. Dobrze, że dodałeś słowo PRAWIE. Dziś Sundragon doszedł do PRAWIE 50 groszy :-D. Ciutkę zabrakło, ale ty, niczym Turbodymomen, zaskoczyłeś całą giełdę i zapewne sprzedałeś te 500 akcji x-D.
Dnia 2022-12-28 o godz. 12:50 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > > Liczba akcji = 311 mln > > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU. > > Zostań na snw . ale REKORDU * wcpunk już i tak nie pokonasz 17 lat kiblowania > A co do liczby akcji , to tylko przypomnę , że tzw. lubelski holding miał ich tych akcji prawie MILIARD , a KASA z emisji (prawie) MILIARDA akcji ok. 54 MILIONY zet w magiczny sposób (prawie) już WYPAROWAŁA > > _____________________ > ( * ) już chyba on sam (wcpunk) tylko w to wierzy
TAAAaaakkk
na tym "beznadziejny" SUNDRAGONIE dziś znów + 15 % i zamknięcie +11% to już 2 czy 3 w tym roku (2023) taki ruch, a na perełce snw w porywach +5% i zamek na ZERO * , ......
------------------------- ( * ) oczywiście to celowa zagrywka speców z sanwila od wzrostów , żeby nie wywołać zbytecznej paniki
Dnia 2023-01-30 o godz. 23:08 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-28 o godz. 12:50 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > > > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > > > > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > > > Liczba akcji = 311 mln > > > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > > > > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU. > > > > Zostań na snw . ale REKORDU * wcpunk już i tak nie pokonasz 17 lat kiblowania > > A co do liczby akcji , to tylko przypomnę , że tzw. lubelski holding miał ich tych akcji prawie MILIARD , a KASA z emisji (prawie) MILIARDA akcji ok. 54 MILIONY zet w magiczny sposób (prawie) już WYPAROWAŁA > > > > _____________________ > > ( * ) już chyba on sam (wcpunk) tylko w to wierzy > > TAAAaaakkk > > na tym "beznadziejny" SUNDRAGONIE dziś znów + 15 % i zamknięcie +11% to już 2 czy 3 w tym roku (2023) taki ruch, > a na perełce snw w porywach +5% i zamek na ZERO * , ...... > > ------------------------- > ( * ) oczywiście to celowa zagrywka speców z sanwila od wzrostów , żeby nie wywołać zbytecznej paniki
Scett, a co, świat się skończył na wczorajszej sesji? Odzywa się w tobie dusza pazernego groszołapa, czy może podświadomie chciałbyś zdążyć jakieś groszaki wycisnąć, zanim berbelucha zacznie działać objawowo? x-D
Problem jest taki, że na naszej giełdzie papierów bezwartościowych, właśnie te bezwartościowe zachowują się lepiej i im gorsza spółka tym wyżej leci, wczoraj zmarnowaliście szansę na sanwilu, a SDR ma się całkiem nieźle, czego i wam dzieciaki życzę.
Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > Liczba akcji = 311 mln > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU.
Dzięki jeszcze raz "ktosiu" za poradę ,.. co ja bym bez ciebie zrobił ,.... HAHAHhhhahahahaaaaaaa siedź dalej na sanwilku i porównywaj dalej snw i SDG
A dziś na SUNDRAGON znów można było przyciąć jakieś 15 % (od 43 do 48,8) już po raz 6 czy 8 w tym (2023) roku ,... a na snw ciągle "napinanie struny" ,.... HAHAhhhaaaaaa
Dnia 2023-02-07 o godz. 13:59 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > > Liczba akcji = 311 mln > > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU. > > Dzięki jeszcze raz "ktosiu" za poradę ,.. co ja bym bez ciebie zrobił ,.... > HAHAHhhhahahahaaaaaaa > siedź dalej na sanwilku i porównywaj dalej snw i SDG > > A dziś na SUNDRAGON znów można było przyciąć jakieś 15 % (od 43 do 48,8) już po raz 6 czy 8 w tym (2023) roku ,... > a na snw ciągle "napinanie struny" ,.... > HAHAhhhaaaaaa
i już mamy 52 gr jak na razie i PLUS 21% w sesji ,.....
Ps. ktoś-tu dodaj sobie 10 kolejnych zielonych łapek
Dnia 2023-02-08 o godz. 09:56 ~jj napisał(a): > Piękna sesja na SDG, nowe ATH, czego życzę i udziałowcom holdingu, mniej wyzwisk, poniżenia, pychy i buty a będzie i Wam dane.
Nie można się z tym nie zgodzić. My wiemy, że będzie nam dane. Pychy i buty tu nie ma, a że są tu tacy, co dali się nabrać uważając, że są SMART i nie zdali ogólnoświatowego testu IQ nie oznacza, że nie można o tym wspomnieć, a nawet kogoś pobudzić do myślenia. Tyle linków tu wkleiłem, że większość otworzyłaby oczy. Przypomina mi się scena mordobicia Roddy Pipera i Keitha Davida w filmie They live- ten drugi za żadne skarby nie chciał założyć okularów, dopiero założone na siłę otworzyły mu oczy. Bardzo symboliczna scena :-). Pozdro :-).
Dnia 2023-02-08 o godz. 10:49 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-02-08 o godz. 09:56 ~jj napisał(a): > > Piękna sesja na SDG, nowe ATH, czego życzę i udziałowcom holdingu, mniej wyzwisk, poniżenia, pychy i buty a będzie i Wam dane. > > Nie można się z tym nie zgodzić. My wiemy, że będzie nam dane. Pychy i buty tu nie ma, a że są tu tacy, co dali się nabrać uważając, że są SMART i nie zdali ogólnoświatowego testu IQ nie oznacza, że nie można o tym wspomnieć, a nawet kogoś pobudzić do myślenia. Tyle linków tu wkleiłem, że większość otworzyłaby oczy. Przypomina mi się scena mordobicia Roddy Pipera i Keitha Davida w filmie They live- ten drugi za żadne skarby nie chciał założyć okularów, dopiero założone na siłę otworzyły mu oczy. Bardzo symboliczna scena :-). > Pozdro :-).
Jeżeli do tej pory nie otworzyli oczu to po co wklejać?? Robienie tego samego oczekując innego efektu to ....
Dnia 2023-02-08 o godz. 13:00 ~jj napisał(a): > Dnia 2023-02-08 o godz. 10:49 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2023-02-08 o godz. 09:56 ~jj napisał(a): > > > Piękna sesja na SDG, nowe ATH, czego życzę i udziałowcom holdingu, mniej wyzwisk, poniżenia, pychy i buty a będzie i Wam dane. > > > > Nie można się z tym nie zgodzić. My wiemy, że będzie nam dane. Pychy i buty tu nie ma, a że są tu tacy, co dali się nabrać uważając, że są SMART i nie zdali ogólnoświatowego testu IQ nie oznacza, że nie można o tym wspomnieć, a nawet kogoś pobudzić do myślenia. Tyle linków tu wkleiłem, że większość otworzyłaby oczy. Przypomina mi się scena mordobicia Roddy Pipera i Keitha Davida w filmie They live- ten drugi za żadne skarby nie chciał założyć okularów, dopiero założone na siłę otworzyły mu oczy. Bardzo symboliczna scena :-). > > Pozdro :-). > > Jeżeli do tej pory nie otworzyli oczu to po co wklejać?? Robienie tego samego oczekując innego efektu to ....
Dlatego skupić się trzeba na oczekiwaniu na kolejną pandemię i to na zupełnie innym poziomie, prawdopodobnie już w tym roku.
Dnia 2023-02-08 o godz. 15:57 ~Mrozu napisał(a): > Sam jesteś blady, ja się właśnie wygrzewam w ciepłych krajach wiec raczej sie pomyliłeś i to nie dzięki twoim rekomendacjom buhaha
Dnia 2023-02-07 o godz. 14:49 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-02-07 o godz. 13:59 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > > > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > > > > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > > > Liczba akcji = 311 mln > > > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > > > > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU. > > > > Dzięki jeszcze raz "ktosiu" za poradę ,.. co ja bym bez ciebie zrobił ,.... > > HAHAHhhhahahahaaaaaaa > > siedź dalej na sanwilku i porównywaj dalej snw i SDG > > > > A dziś na SUNDRAGON znów można było przyciąć jakieś 15 % (od 43 do 48,8) już po raz 6 czy 8 w tym (2023) roku ,... > > a na snw ciągle "napinanie struny" ,.... > > HAHAhhhaaaaaa > > i już mamy 52 gr jak na razie i PLUS 21% w sesji ,..... > > Ps. > ktoś-tu dodaj sobie 10 kolejnych zielonych łapek
I już mamy 71.5 gr na SUNDRAGON a ty ktoś-u ciągle NIC ,.... Żadnych nowych wyliczeń ki porównań SDG do snw
Dnia 2023-06-28 o godz. 07:34 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-06-28 o godz. 06:34 ~Natt napisał(a): > > Pan Demia już dawno tutaj nie mieszka. Po prostu zdech jak kiler. > > Spokojnie. Nie odpuszczą tak łatwo. Zgony czymś trzeba przykryć, a jak podkręcą 5G na pełnej fecie... Wtedy lepiej siedzieć na chacie :-).
UUUUffffff mikroby, szczepionki, wirusy, zdechłe koty , a teraz 5 G i co jeszcze ? ? ?
Ja dzisiaj chyba ? już wiem na co poszło te ok. 40 K zł za spuszczone wczoraj 30.000 akcji snw ci co zainwestowali , to wczoraj i dziś na np. SUNDRAGON już są bogatsi o 15 -25 %
Dnia 2023-06-28 o godz. 12:02 ~Analityk napisał(a): > J-23, CDprojekt też rośnie ponieważ sprzedałeś akcje ze startą :) > > Czyli teraz kupujesz na górce sundragon? > > Jesteś dla mnie "guru" :) >
para ,.... Napisz jeszcze ze 100 razy o tym CD projekt to sie dobrze pośmieję z ciebie ,... A na SDG jestem juz ok. 30 - 35 % do przodu ,... Trzeba było kupić SANDRAGON jak ci pisałem , a nie wyśmiewać się i robić "naukowe" wyliczenia/ANALIZY typu Wk/c
Dnia 2023-06-28 o godz. 12:04 ~Analityk napisał(a): > J-23, czy możesz wszystkim wyjaśnić po co tu cokolwiek piszesz skoro sanwil cię nie interesuje ???
Już kiedyś i to nie RAZ pisałem PO CO ? ? ? zerknij se do archiwum , poproś wc**** , to ci w tym pomoże .///
Ps, własnie sprzedałem SDG po 51 gr z ok. 30 % zyskiem może dzis jakieś 2 3 kółko ???
Dnia 2023-06-28 o godz. 13:54 ~Analityk napisał(a): > J-23, to już cię nie stać "rekinie" nawet na 1 akcje cdprojektu. >
HAHAHAhhhaaaaa
dobre, b. DOBRE , a te 2000 akcji SUNDRAGON tylko jeszcze lepsze !!!! Już sobie oba BOKI ze śmiechu zerwałem do kości, do żeber ,... HAHhhhaaaaaaaaaaaaaa
I dobra rada : Nie rób z siebie gorszego błazna niż jesteś
Dnia 2023-06-28 o godz. 14:17 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-06-28 o godz. 13:54 ~Analityk napisał(a): > > J-23, to już cię nie stać "rekinie" nawet na 1 akcje cdprojektu. > > > > HAHAHAhhhaaaaa > > dobre, b. DOBRE , a te 2000 akcji SUNDRAGON tylko jeszcze lepsze !!!! > Już sobie oba BOKI ze śmiechu zerwałem do kości, do żeber ,... > HAHhhhaaaaaaaaaaaaaa > > I dobra rada : > Nie rób z siebie gorszego błazna niż jesteś > > i do usłyszenia jutro
Scettuś, sam się kiedyś przed Gruchą wypucowałeś, iloma akcjami Sanka szalałeś, nie pamiętasz już? Szpryca zaczyna działać? x-D
Dnia 2023-06-30 o godz. 10:43 ~Analityk napisał(a): > J-23 musiał na SNW konkretnie umoczyć (> 70%) i teraz próbuje drobnymi, które mu zostały odrobić trochę strat na spółkach śmieciowych z NewConnect.
"konkretnie umoczyć " na !!! tzw. holdzie snw !!! ? ? ? Jak to możliwe ? - przecież tu na snw to TYLKO się ZARABIA MEGA kasiorę jak np. wcpunk juz od 18 lat !!! para.... napisz na, których jeszcze spółkach jeszcze straciłem >70% , bo wg ciebie ,... to na KAŻDEJ
D Z I Ę K I "ktoś" raz jeszcze
Ps. Może ? byś tak zaktualizował wskaźniki j.w. bardzo to by mi pomogło w dalszym "traceniu" kasy na SUNDRAGON obecny kurs SDG to tylko ~ 55 gr
tak , tak zostań na snw a ja załadowany na SUNDRAGON po 44,xx gr i 12% jak na razie do GÓRY
Dnia 2023-07-21 o godz. 13:00 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > > Liczba akcji = 311 mln > > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU. > > tak , tak > zostań na snw > a ja załadowany na SUNDRAGON po 44,xx gr i 12% jak na razie do GÓRY
A dzisiaj znów kolejne + 13 % jak na razie na SUNDRAGON ,... A siedzenie- zostanie na snw (niektórzy już 18 lat) to czysta przyjemność i nie lada PRESTIŻ ,...
zostań na snw , tu to dopiero się zarabia KOKOSY
A na SUNDRAGON dzisiaj Z N Ó W 'tylko' + 12 % , ktoś-iu policz który to już raz (tylko w tym roku 2023) , bo mnie już nie chce się tego liczyć ,... a może pomoże ci w tym para-analityk , romek lub wcpunk - tęgie głowy we wszystkich wyliczeniach ? ?
ktoś-iu i jak tam jesteś na snw ? ? ? jak może ? wcpunk od 18 lat ? ? ? NIC cię nie boli od tego siedzenia ? ? ?
Dnia 2023-08-04 o godz. 11:12 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-28 o godz. 11:17 ~ktoś napisał(a): > > J-23 tak zachwala tą inwestycję to się przyjrzyjmy co to za wynalazek ten Sun... > > > > WK = 0.083gr, obecny kurs 0,31gr > > Liczba akcji = 311 mln > > Zysk na akcje w ostatnich kwartałach ZERO ZŁOTYCH > > > > Tak J-23 super perełkę wyczaiłeś! SZEROKOŚCI, ja wolę zostać na SANWILKU. > > ktoś-iu > i jak tam jesteś na snw ? ? ? jak może ? wcpunk od 18 lat ? ? ? > NIC cię nie boli od tego siedzenia ? ? ?
A na SUNDRAGON dziś znów po raz n-ty (tylko w tym 2023roku) + 18% ,... może w końcu jakaś korekta tych j.w. "fachowych" wyliczeń ? ? ? ? ?