W ostatnich latach kupowałem akcje PBG, w końcu zdecydowałem, że chyba nie ma już sensu trzymać, sprzedałem z dużą stratą wszystkie akcje może dobrze a może źle czas pokaże ale ogólnie żałuję, że kupowałem spółkę, o której były coraz gorsze informacje a nie wykorzystałem tych pieniędzy na inne spółki ale życzę Wam powodzenia i zysków.
No raczej w taki sposób nie zachęcie kogoś do sprzedaży ...jak ktoś czeka tu 6 lat to wasze płakanie go nie wzruszy hihihihi. Tym bardziej nie przy tak niskim kursie. Może jak będzie 50 gr to zaczną wychodzić ale nie teraz. Teraz odkupują ci co przed końcem roku wywalili żeby zaliczyć stratę tylko nie spodziewali się że to urośnie do 3 gr hihi i znowu stracili. Tak więc obserwujcie jak w środę znowu ruszy w górę. Pozdrawiam.
Oj chłopie manipulujesz manipulujesz cały grudzień stali na k co sesje można było sprzedawać i to w mln akcji fakt teraz po wzroście stały batony na s ale w grudniu można było sprzedawać ile się miało ..... Nie wierzę że masz pakiet w dziesiątkach mln akcji bo mając kilka mln to spokojnie można było sprzedać